Bucurați-vă de cea mai mare șansă!

0
69

În aceasta vreme de sarbatoare, pentru Romania a început numaratoarea inversa. Fiecare român asteapta ca la cumpana dintre ani sa marcheze nu numai un nou început pe drumul vietii, dar si prima zi care ne va conduce într-un nou context economic, politic si social, ca parte a Uniunii Europene.

Daca cei mai multi considera ca aderarea la Comunitatea Europeana, este cea mai mare oportunitate pe care o putem avea începând cu noul an, amintindu-ne de semnificatia Craciunului , putem întelege ca Dumnezeu ne ofera o sansa mult mai mare.

De peste 2000 de ani, Domnul Isus, Mântuitorul pe care îl sarbatorim la Craciun, s-a întrupat ,oferindu-ne sansa binecuvântarii. Daca prin hotarârea Consiliului Europei, pentru România s-a deschis usa spre Europa, prin venirea lui Hristos ni s-a deschis usa cerului, iar tuturor celor ce sunt gata sa creada si sa-L primeasca pe Fiul Sau, Dumnezeu le confera dreptul de a fi “Copii ai Sai!”

În aceasta stare de har, suntem mai mult decât cetateni ai Europei, ci devenim cetateni ai cerului si mostenitori ai Împaratiei lui Dumnezeu !

La aceste sarbatori , bucurati-va împreuna cu Hristos si nu pierdeti sansa oferita de Dumnezeu.Nu va încurcati cu treburile vietii, cu obiceiurile traditionale, sau cu privilegiile si oportunitatile pe care lumea le cauta. Primiti-L pe Hristos în inima si-n casa voastra , pentru ca sa aveti astfel cel mai binecuvântat Craciun.

Va multumim pentru rugaciunile cu care ne sprijiniti, pentru cuvintele de încurajare ce ni le-ati adresat, pentru toate felicitarile trimise si pentru ca ne-ati acceptat sa fim în casele si-n inimile voastre, prin aceste învataturi ale Cuvântului Scripturii, exprimate electronic.

Pentru toti cititoriii si colaboratorii paginii www.misiune.ro dorim “Sarbatori fericite!” si un “An Nou” cu binecuvântare si biruinta deplina împreuna cu Dumnezeu !

Echipa www.misiune.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.