Dumnezeu deschide si astazi cerul !

0
51

Pentru credinciosii evanghelici din zona Sucevei, Romania, în data de 20
Iulie, cînd se sarbatoreste “Sfîntul Ilie”, Dumnezeu a deschis înca odata cerul . cerul s-a deschis nu numai ca sa primim ploaia care în aceasta vreme a fost revarsata din belsug , ci si pentru a revarsa belsugul Binecuvîntarilor lui Dumnezeu.

Dumnezeu deschide si astazi cerul   !

Adunati în numar de aproape 9.000 de adulti si peste 1.000 de copii , pe stadionul “Areni” din Suceava si în sala de sport a formatiei sportive din acelasi oras, cei prezenti au putut asculta Cuvîntul lui Dumnezeu vestit de pastorul Luigi Mitoi.

Dumnezeu deschide si astazi cerul   !

Mesajul rostit a avut ca subiect : “Evanghelia harului lui Dumnezeu ” si sub ungerea Duhului Sfînt , a rascolit fiecare inima.

Dumnezeu deschide si astazi cerul   !

La aceasta ocazie au slavit pe Dumnezeu “Grupul Speranta” si un quartet barbatesc din bisericile din Melbourne , Australia. Dumnezeu a binecuvîntat acesta slujire si cerul s-a deschis înca odata la invitatia facuta pentru a-L primi pe Domnul Isus. Multe suflete si-au marturisit aceasta decizie , ridicînd mîna ca semn al predarii în bratul lui Dumnezeu!

Cinzecisidoua dintre aceste suflete au venit în fata si-au completat formularele de decizie , urmînd sa fie ajutate pentru a fi integrate în bisericile locale.

Dumnezeu deschide si astazi cerul   !

Rugati-va lui Dumnezeu pentru ca în aceasta zona si în întreaga lume, în aceasta vreme de har , cerul sa ramîna deschis, si ploaia binecuvîntarilor lui Dumnezeu sa atinga orice inima.
D.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.