Din 10 martie 2018, celebrul desen animat „Cartea Cărților” produs de The Christian Broadcasting Network (CBN) revine în noua formulă pe ecranul postului public din Republica Moldova! Acum fiecare copil din Republica Moldova are ocazia să trăiască săptămânal o aventură grozavă alături de roboțelul Memo, Cristi și Oana în călătoriile lor fascinante prin paginile „Cărții Cărților”.

Primul sezon va fi difuzat în fiecare zi de sâmbătă, ora 10:20 și în reluare luni, ora 15:15 pe Moldova 1, iar duminică, ora 09:00 pe Moldova 2. Posturile publice de televiziune din Republica Moldova pot fi urmărite și online pe trm.md dacă vă instalați Adobe Flash Player.

În România desenul animat „Cartea Cărților” este difuzat pe Alfa Omega TV. „Cartea Cărților” este o marcă înregistrată a The Christian Broadcasting Network, Inc din SUA cu toate drepturile rezervate.

Seria „Cartea Cărților” provoacă copiii de peste 6 ani la o aventură prin Biblie, pentru a descoperi istorisiri străvechi și a învăța lecții valoroase despre viață. Cristi și Oana sunt copiii moderni ai secolului 22, care petrec mult timp împreună cu robotul lor amuzant, Memo. La un moment dat, ei găsesc un dispozitiv misterios „Cartea Cărților” care îi teleportează în trecut, prin pagini de istorie. Călătorește și tu în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a retrăi cele mai minunate povestiri și întâmplări din vremurile biblice! Primul sezon alcătuiește 26 episoade x 28 minute. Vârsta recomandată: 6-12 ani.

Urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a afla mai multe detalii despre întreg proiectul „Cartea Cărților”. Profitați de această ocazie unică și urmăriți împreună cu copii dvs acest produs
unic în lume, care vine să educe generația viitoare în spiritul valorilor biblice!

Stire preluata de pe www.stiricrestine.ro

Desenul animat „Cartea Cărților” este difuzat pe postul public din Republica Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.