Conferinta din Alba Iulia pe DVD

0
51

Printre primele DVD-uri de inchinare din tara, cuprinde cele mai frumoase momente ale conferintei de la Alba Iulia, 1 decembrie 2006. Unul din scopurile acestui DVD de inchinare este si acela de a aduce in casele dumneavoastra posibilitatea sa traiti acele momente de cer care s-au creat in acel loc unde copiii lui Dumnezeu s-au unit sa se inchine.

Momentul cel mai frumos a fost cand, dupa trei seri de inchinare si Cuvant peste 30 de tineri au avut puterea data de Dumnezeul Atotputernic sa iasa in fata si sa-L marturiseasca. Au fost si altii care au iesit marturisind ca vor sa stea DREPT. Intr-o societate stramba in care daca nu vrei sa iesi in evidenta trebuie sa fii stramb, am trait acele clipe in care, in inchinare Dumnezeu a atins inimi si a convins suflete tinere sa stea DREPT !

Nu putem decat sa fim smeriti de modul in care Dumnezeu a lucrat in zilele acestea, suntem multumitori ca ne-a folosit, asa de multumitori si incurajati sa ne punem si mai mult la dispozitia Lui. Vrem sa-I multumim si in aceste cuvinte Creatorului si Iubitului nostru pentru modul minunat in care a schimbat vieti si a influentat tineri, pentru deciziile luate pentru inimile mangaiate in timpul de inchinare. Pentru lucrurile mici si mari care s-au schimbat in vietile celor care au fost impreuna cu noi si in viata celor ce vor vedea si auzi acest DVD.

Dumnezeu merita toata Gloria si Slava pentru toate lucrurile si in tot timpul. STAI DREPT ! asta e tot ce mai avem de spus pentru oricine vede acest DVD.

Informatii de contact:
dvdchina1@yahoo.com
0788 892 333
Vrancila Alin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.