Tu esti aici

9
3888

Tu ești aici, și sunt protejat
Ești neschimbat, iubirea Ta
E-n inima mea!

/:Tu ești aici, în Tine mă încred
Tu mă ții în mîna Ta
Și nu mă lași nicicând… :/

Din dragoste, ți-ai dat viața
Al Tău sunt acum, calea mi-ai arătat!
Al Tău sunt acum!

Tu ai fost tot timpul cu mine
Chiar și când eu nu Te simțeam
Zi de zi, mi-arăți mai mult din Tine
Vreau mai mult! Tot mai mult!

9 COMENTARII

  1. Ai dreptate Flori, mare pacat ca cu se stie ce inseamna ASTEPTATORI. Din ce am vazut exact acei care se denumesc ca denominatiune azs sunt departe,departe de a fi asteptatori ai lui Isus. Sa fi asteptator inseamna sa-ti abandonezi efectiv trairea pentru tine si sa-ti traiesti fiecare zi pentru lucrarea lui Dumnezeu. Pavel spunea,, A trai inseamna Cristos. Nu afacerile nu banii nu averile nu goana disperata dupa acestea,[ lucruri ca acestea le-am vazut la asteptatori azs]. Asteptator ar trebuii sa fie fiecare crestin, in care traieste cu adevarat Isus, in care se vede Isus. Cum a trait Isus, asa sa traiasca si un asteptator fie el si azs. A trait fiecare zi in ai face onoare lui Dumnezeu si nici o clipa nu si-a abandonat misiunea.
    Te poti identifica cu aceste ginduri? Daca da esti asteptator, daca nu ai grije, nu te insela singur. Doar numele de ,,asteptator,, nu te duce in cer.

  2. Eu pana acum nu miam dat seama de pakatele mele, am baut am fumat etc……dar vedeam totul normal in lucrul acesta,kiar daka merg la adunare,si snt asz. ÃŒmi pare rau de ceea ce am fakut,kiar vreau sa ma skimb,si sa ma ajute Dumnezeu.

  3. din pacate noi oameii intelegem foarte putin ce inseamna a fi cu adevarat asteptatori ai revenirii lui Isus Hristos!Asa cum se spune mai sus”DACA ISUS AR VENI LA TINE”…oare ce am face???asa ca sa ne straduim sa fim cum trebuie pt atunci cand el va veni,k sa nu fim nevoiti sa stam cu intrebarile de mai sus in gand!!!!

  4. Dak Isus ar veni la tine.. *_ar trebui sa-ti schimbi hainele inainte de-ai deschide usa?*_ar trebui sa ascunzi revistele pe care le ai in casa si sa pui Biblia la vedere?*_ar trebui sa ascunzi casetele cu muz lumeasca pe care o ascunzi de obicei si sa scoti cartea de cantari?*_ai putea sa-I deschizi usa si sa-L primesti imediat sau ar trebui sa te pregatesti mai intai?*_ma intreb dak Salvatorul ar sta cu tine o zi sau 2,ai face ce faci de obicei?*_ai vb asa cum vb de obicei?*_viata ta s-ar desfasura in acelasi mod ca si acum?*_L-ai duce pe Domnul cu tine acolo unde te duci tu de obicei?*_sau ti-ai schimba modul de viata pentru timpul cat El ar fi cu tine?*_ti-ar face placere sa-ti intalneasca prietenii tai cei mai apropiati?

  5. Dak Isus ar veni la tine.. *_ar trebui sa-ti schimbi hainele inainte de-ai deschide usa?*_ar trebui sa ascunzi revistele pe care le ai in casa si sa pui Biblia la vedere?*_ar trebui sa ascunzi casetele cu muz lumeasca pe care o ascunzi de obicei si sa scoti cartea de cantari?*_ai putea sa-I deschizi usa si sa-L primesti imediat sau ar trebui sa te pregatesti mai intai?*_ma intreb dak Salvatorul ar sta cu tine o zi sau 2,ai face ce faci de obicei?*_ai vb asa cum vb de obicei?*_viata ta s-ar desfasura in acelasi mod ca si acum?*_L-ai duce pe Domnul cu tine acolo unde te duci tu de obicei?*_sau ti-ai schimba modul de viata pentru timpul cat El ar fi cu tine?*_ti-ar face placere sa-ti intalneasca prietenii tai cei mai apropiati?

  6. raspuns pt UTZA RUSU:muzica adventista poti asculta pe postul de radio vocea sperantei…dar iti recomand sa ceri la cp10 oficiul postal pipera-Bucuresti,sa-ti comunice frecventa postului de radio ptr orasul/zona in care poti tu audia/prinde frecventa acestui post de radio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.