Cutremurul ; O noua încercare !

0
46

Cutremurul din Asia de Sud Est a afectat si India , tara în care lucreaza si misionarii plecati din România. Desi în acea perioada acestia se aflau în zona de Sud a Indiei în care de si-au pierdut viata peste 3.500 de oameni, ei au fost ocrotiti de Dumnezeu si au scapat cu viata. Scrisoarea primita de la ei este o noua provocare pentru a-i sustine în rugaciune , cerîndu-I lui Dumnezeu ca El sa-i foloseasca, pentru a duce în aceste momente celor încercati si îndurereati “Mîngaierea Scripturii”.

Dragi prieteni

Dupa cum probabil stiti ne aflam de catea zile in sudul Indiei. Am venit aici in speranta ca ne vom putea relaxa, desi am fost invitati la cateva conferinte si in desigur in biserici. A fost un timp plin si obositor, insa ne rugam ca cei ce au ascultat mesajele prezentate sa primeasca provocarea lui Dumnezeu de a merge in nordul Indiei.

Ajunsi aici dupa 3 zile si 3 nopti de calatorie am fost socati sa vedem ca sunt o gramada de crestini. Am vazut biserici poate la fiecare 300-400 de metri si stiu ca sunt intre 30-35% crestini. In Kerela lucrarea a inceput-o apostolul Toma si asa se explica ca sunt foarte multi cresini.O singura problema insa, ucigatoarea Traditie si-a facut si ea desavarsit lucarea!

Consecinta este ca a paralizat extinderea crestiismului si in alte zone, si asa se face ca nimeni nu crede cand vorbim de ce se intampla in restul tarii.
Am vorbit numai despre misiune pentru ca aici este un potential enorm dar si multa comoditate si indiferenta. Lumea alearga dupa faima si bani, dar nu dupa largirea Imparatiei Cerurilor.

Datorita acestui fapt , dupa 2 mii de ani avem de aface in India cu o tara in care se gasesc cele mai multe grupuri etnice neevanghelizate din lume, si in mod special ele se gasesc in nordul Indiei.

Zilele astea insa suntem zguduiti de aceasta lovitura; cutremurul din ocean. India este socata, peste 3500 de morti, si numarul lor va creste.

Noi insa ca mai tot timpul am scapat. Dumnezeu a facut ca sa fim ocupati cu alte lucruri la distanta de mare si nici macar nu am stiut ce s-a intamplat pana nu am primit un telefon care ne zicea sa ne uitam la stiri. Ce poti spune in faa unei astfel de situatii?

Esti mare Doamne si iti multumim ca suntem la adapostul Tau. Dar pe de alta parte, Te rugam sa ai mila de cei afectati, mai ales ca in acea zona se gasesc multi dintre crestini.

Poate ca este un semn, un semn care spune “Desteapta-te tu care dormi!”, maine poate fi randul tau. Esti gata? Pana acum nu imi explic cum, dar ne-a scapat Domnul de orice încercare . Fara sa stim cum am iesit biruitori!
De aceea ne prosternem in Fata Celui Atotputernic . De zeci de ori ne-am aflat intr-un fel sau altul aproape de moarte, dar acei milimetri ce ne-au despartit de moarte ,au fost umpluti de protectia Lui !

Multumim celor ce s-au rugat pentru noi, celor care ne-au scris si oricui s-a interesat de soarta noastra. Asta arata dragoste, unitate si mai presus de toate : ca va pasa.
Va iubim pe toti si va dorim un an nou in care sa simtiti alaturi de voi Un DUMNEZEU VIU.

Traind prin minunile Lui, din Kerela

M si L

——————————————————————————–

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.