Slujba noua la Zoo

0
53

Un barbat isi cauta o slujba. Aflase ca urma sa fie redeschisa gradina zoologica din oras, asa ca s-a dus si a intrebat de o slujba. Gradina Zoologica oferea un post foarte ciudat. Gorila lor murise si aveau nevoie de cineva care sa se imbrace intr-un costum de gorila si sa se comporte asemenea unei gorile, adica sa doarma, sa manance si sa stea in cusca. Identitatea sa urma sa fie tinuta secret, bineinteles, iar datorita unui costum foarte bun, nimeni nu va remarca trucul.

Slujba era foarte bine platita, asa ca, omul s-a decis sa accepte. A incercat costumul si ii venea perfect: arata exact ca o gorila. L-au dus in cusca. Acolo s-a dus in spatele custii si s-a culcat. Dupa o vreme a obosit de atata stat asa ca s-a plimbat putin prin cusca, a sarit de colo colo si a incercat cateva sunete a la gorila. Cei ce il priveau pareau incantati. Cand se misca sau sarea, oamenii il aplaudau si ii aruncau alune, iar lui ii placeau alunele. Asa ca a sarit tot mai mult. A incercat sa se catere intr-un copac.

Asta a placut si mai mult multimii, si deci asta insemna mai multe alune. A apucat o liana si se balansa dintr-o parte in alta a custii. Oamenilor le placea si-i tot dadeau alune. Uau, este minunat. S-a balansat mai mult, iar multimea se aduna in numar tot mai mare. A continuat sa se balanseze tot mai mult si tot mai sus pana cand, dintr-o data, liana s-a rup! Si… a cazut afara din cusca sa… in cusca vecina, cusca leului.

In acel moment s-a panicat. In fata sa era un leu imens, la mai putin de 5 metri, si mai mult parea extrem de infometat. In acel moment omul imbracat in gorila a inceput sa sara si sa strige: Ajutor! Ajutor! Scoateti-ma de aici! Eu nu sunt gorila! Sunt un om imbracat in gorila! Ajutooor!”

Atunci leul a sarit rapid la el, l-a pus la pamant si a spus: “Taci din gura! O sa ne concedieze pe amandoi!”

Aplicatie:Mai devreme sau mai tarziu totul este descoperit. Mai devreme sau mai tarziu toate invelisurile sunt indepartate. Este doar o chestiune de timp inainte sa devina evident pentru toata lumea ce fel de oameni suntem. Orice incercare de a ascunde adevarata noastra natura este zadarnica. Intr-un moment de stres, cand esti cu garda jos, adevaratul nostru fel de a fi iese la iveala. Nu are rost sa ne prefacem. Ceea ce suntem si cine suntem, mai devreme sau mai tarziu, spune Scriptura: “se va striga de pe acoperisuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.