Prezentarea Calendarului de Studiu Biblic si Rugăciune 2008

Prezentarea Calendarului de Studiu Biblic
Calendar Studiu Biblic 2008

Calendarul de studiu biblic”Biruitori în Lupta Spirituală, este oferit de Departamentul pentru Scoala Duminicală din cadrul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din Romania, și conține 52 de subiecte pentru “studiu biblic” sau pentru o tematică de predicare.

Parcurgând împreună aceste subiecte, dorim ca Bisericile Creștine Baptiste din România să fie conștientizate de realitatea luptei spirituale, de strategia pe care puterea întunericului o folosește în zilele noastre și de modul în care putem fi biruitori în acest razboi spiritual, pentru ca anul 2008, să fie pentru toți cei credincioși “Anul Biruinței Spirituale!”

Calendarul este oferit în doua variante:

calendar de perete (format A2) Pe lânga tematica de studiu biblic acest calendar conține și un program de citire a bibliei, într-un singur an

calendar pentru biblie (format A4, pliat)

Explicatia fiecarei lecții biblice din acest calendar, va fi publicată în avans prin revista “Creștinul Azi” și pe pagina web: www.misiune.ro

Pentru comenzi vă rugăm săfolosiți telefoanele:

021-430.0039 – secretariatul Uniunii
0766-492.569 ““ pastor Boingeanu Dan
e-mail: uniuneabaptista[at]gmail.com sau simb[at]misiune.ro
Comenzi on line: Click aicea.

Prezentarea Calendarului de Rugăciune
Calendar Rugaciune 2008

Calendarul de Rugăciune, este un ghid practic pentru timpul de rugăciune si conține o motivație spirituală si-o motivație practică, pentru toți credincioșii și bisericile care în anul 2008 doresc sa se unească în rugăciune.

Fiecare lună a anului 2008 va avea ca motivație spirituală, rugăciune pentru o virtute spirituală. Fiecare duminică a lunii în curs, va avea ca motivație pentru rugăciune diferite aspecte ale virtuții spirituale din luna respectivă.

Pentru comenzi on-line Click aici.

Ca provocare practică, prin Calendarul de Rugâciune, în fiecare duminică a anului 2008, vom fi motivați să ne rugăm pentru un județ sau o minoritate din România, pentru o țară de pe glob si pentru probleme concrete ale bisericii locale. Pentru fiecare județ si pentru fiecare țară menționată în Calendarul de Rugăciune este prezentată o statistică succintă, un scurt istoric și motivații concrete pentru rugăciune.

Calendarul de Rugăciune este oferit în format electronic (CD) și în format tipărit sub forma unei broșuri (full-color) având 60 de pagini. ( pretul va fi comunicat dupa imprimare și tiparire)

Pentru comenzi vă rugăm să folosiți telefoanele:
021-430.0039 – secretariatul Uniunii
0766-492.569 ““ pastor Boingeanu Dan
e-mail: uniuneabaptista[at]gmail.com sau simb[at]misiune.ro
Comenzi on line: Click aicea.