Misiune.ro » Stiri crestine »
Ziua Naţională de Rugăciune 2007
( Friday, 2 February, 2007 )
imagine

Si anul acesta, crestinatatea romana va sarbatori Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Asteptatul eveniment va avea loc in data de 25 februarie, duminica, si va avea drept scop unirea in rugaciune a tuturor bisericilor pentru o Romanie cu adevarat crestina.

Evenimentul, initiat de Centrul Arta pentru Viata, este realizat in parteneriat cu toate bisericile crestine din tara, Alege Viata si reteaua Nationala de Rugaciune, avand ca parteneri media intreaga retea de radio crestin.

Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. - Iacov 5:16

Duminica, 25 februarie, crestinatatea evanghelica si nu numai se uneste a 3-a oara intr-un eveniment de proportii spirituale si numerice!

Bisericile din Romania sunt chemate la o unire sfanta in rugaciune aprinsa ca Dumnezeu sa se atinga de tara noastra intr-un chip special, cum nu s-a mai intamplat niciodata!

Dimineata, intreaga ora de rugaciune sa fie dedicata Romaniei, urmand, unde este cazul, si motivele de rugaciune propuse.

Seara, credinciosii se strang in rugaciune fierbinte de la orele 18 > 18.30.

Pentru aceia care doresc sa intregeasca lucrarea, postul este o punte a apropierii de Cer.

Imaginati-va o Romanie in care in 25 februarie, in sute de orase si sate, credinciosii la aceleasi ore inalta aceeasi ruga > Doamne, binecuvinteaza Romania! ZNRR este condusa de un comitet national format din pastori si misionari.

partener media TV www.alfaomega.tv

Asteptam din partea ta impresiile! Si rezultatele!

Mai multe detalii pe site-ul oficial www.revistapentrutine.ro


Alte articole asemanatoare:

6 comentarii: “Ziua Naţională de Rugăciune 2007”

1
vio

doamne ajuta.
sa fie credinta cea mai puternica arma a noastra.

2
Dorin

transformarile la nivel national se fac prin rugaciune la nivel national.

3
revpt

comentariul 2 - cel mai frumos lucru pe care l-am putut citi legat de znrr!
bravo, asa este!
asteptam si din alte parti cum s-a desfasurat ziua.
si strainatatea!

4
gabriela

Intarirea credintei celor din jurul nostru.
Luminarea sufletelor si mintilor noastre se face prin credinta. Sa-i ajutam cu rugaciuni si pe cei ce ratacesc pe paganul drum al …libertatii(Dumitru este unul dintre acestia si mare pacat de asa om ) Ajutor pentru toti acesti nefericiti care aduc si in jurul nostru atata tristete si amaraciune in suflet…

5
anica .c

rugaciunea e foarte importanta forte frumos

6
Mihai -Cluj

Eu cred ca rugaciunea este lucrul care poate schimba vietile si inimile oamenilor, pentru ca Dumnezeu este intotdeauna disponibil sa auda o inima larg deschisa si inflacarata pentru Isus care doreste pocainta.
Domnul sa va binecuvinteze !

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro