Tabara de tineret “Tanarul crestin in societatea contemporana” Voronet 23-29 August

3
66

Pentru cei care sunt interesati oferta este urmatoarea: cazare la cabane, 3 mese pe zi + 1 refreshment, activitati atractive in aer liber: tiroliana (zypline), turn de alpinism, cursa cu obstacole, sala de sport pentru volei, baschet, tenis de masa, teren de fotbal. Vom organiza jocuri de echipa, drumetii pe traseele turistice din zona Voronet si alte activitati specifice taberelor de vara. Inscrierile se fac pana in data de 12 august si asteptam grupa de varsta 18-35 ani. Pretul taberei este de 300 de lei.

Si pentru acest an dorim ca tabara de tineret de la Voronet sa fie de neuitat. Astfel, vom avea invitati speciali vorbitori din zona Sucevei, pe Milu Todut de la Societatea Clujeana de Apologetica si pe pastorul Cornel Boingeanu din Bucuresti.

Echipa de lauda si inchinare ne va ajuta din nou ca prin cantare sa-l simtim pe Dumnezeu mai aproape. Mesajul central pe care dorim sa-l comunicam in acest an este ca pentru aceste vremuri tulburi pe care le traim trebuie sa fim echipati pentru a raspunde lumii si provocarilor ei

Puteti sa faceti inscrieri scriind la emailurile mentionate la info contact. Va asteptam cu drag.
Info contact: Florentin Clipa, mobil 0726-117201, email: floriclipa@yahoo.com sau fclipa@charis.ro

Preluat de pe www.charis.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.