Radio Speranta

45
120

Pentru toti cei ce doresc acces rapid la orice radio crestin din Romania, am creat o unealta speciala ce te ajuta sa ai acces rapid la radiouri crestine, televiziune crestina, stiri, linkuri, forum crestin. Toate pe https://www.misiune.ro/toolbar/

Recent s-a lansat un nou radio crestin care poate fi ascultat direct pe internet. Radio Speranta se doreste a fi un radio crestin ce ofera muzica pentru toate gusturile, poezii, predici, dedicatii si emisiuni care sa zideasca sufletul.

Pentru al putea asculta introduceti adresa http://login.colibry-shells.com:4500/listen.pls (update) in player-ul dumneavoastra de muzica.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.speranta.ro

45 COMENTARII

  1. Credinta e sa credem in Domnul Isus si ca Tatal domnului ne iarta toate pacatele noastre si iel nea dat pe singurul lui fiu in lume si in viata dar el ne iubeste si ne da iertarea pacatelor

  2. Este prima oara can deschid pagina dumneavoasra de net,dar am ascultat mereu la radio aproape in fiecare seara tot si despre tot ce se vb dar numai cand sunt in tara.acum am tras cateva melodi de la dumneavoastra sunt foarte frumoase si iti linistesc sufletu. asi vrea sa fiu la curent cu tot ce apare nou.PASTE FERICIT

  3. a fost ceva de nedescris..m-a facut sa simt k intr-adevar Dumnezeu exista si chiar dk multi dintre noi nu vrem sa credem in El…fratele meu ce s-a dat in aceasta credinta il respect destul de mult si nu-l judec…a ales calea spre Dumnezeu si asta e bine…cu ajutorul lui si Celui de Sus o sa urmez si eu calea spre adevar,viata si credinta..toti am gresit in viata si cred ca meritam iertare..El e mare si ne iarta….multumesc Doamne ca ne-ai deschis calea spre Tine si indraznesc sa-ti zic TATA pentru ca de 12 ani nu am mai zis TATA…pace sa fie in lume si cu credinta in Dumnezeu…

  4. Asa este Misiunea Speranta este o Binecuvantare pt multi atat pt cei cel au pe Dumnezeu cat si pt cei ce nu il cunosc.
    Domnul sa fie cu voi si sa continuati ceea ce Dumnezeu a pus in voi!

  5. E frumoasa pagina de net si imi place Misiunea Speranta si ce frumos cantati imi place sa o tineti tot asa imi place sa cantati spre slava Domnului :):):)

  6. STELA MA BUCUR CA CUVANTU LUI DUMNEZEU ESTE RASPANDIT SI FACUT AUZIT DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE 2TIMOTEI 2:2 SI CE AI AUZIT DE LA MINE IN FATA MULTOR MARTORI,INCREDINTEAZA LAOAMENI DE INCREDERE,CARE SA FIEIN STARE SA INVETE SI PE ALTI

  7. Ma bucur ca am ocazia de a asculta predicile dvs, mi-au vindecat sufletul atunci cand eram doborata de boala si va multumesc enorm.Domnul sa va binecuvanteze !! Va multumesc !

  8. DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE…..ESTE UN DAR MINUNAT—-SUNTETI NISTE OAMENI EXTRAORDINARI .FEI CA BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPALTEASCA CU VIATA VESNICA……VA PUP SI VA DORESC MULT SUCCES

  9. sant din brasov si as vrea sa va ascult si eu dar aici nu va prindem frecventa
    dar sa stiti un singur lucru ca atunci cand un om spune da lui dumnezeu an secunda aceea intra an razboi cu diavolul asa ca nu luati an seama toate comentarile oamenilor ca nu oameni vorbesc ci diavolul.
    ca ori ce lucru se face pentru dumnezeu diavolului nu ai place

  10. cindva credeam c a dumnezeu inseamna totul dar nu el nu este totul el este ceva cum pot spune multi ele un intreg ceva fara de care sincer nu stiu daca ai putea trai deci ca fost ateu actualmente cautator de adevar crestin libere va recomand sa cautati adevarul sa credeti in ceva sa va rugati dar tineti cont caci numai credinta va va mintui nu vorbele rau numele religiei asa ca rugativa sa aveti credinta

  11. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea putere sa continuati. In aceasta dimineata v-am descoperit si va ascult cu placere. Slava Domnului pt tot ceea ce faceti.

  12. superb, este un radio minunat dat de la D-zeu prin voi, tocmai azi l-am descoperit si eu azi si ii multumesc la D-zeu k imi poate vb si prin acest radio.D-l sa va binecuvinteze!

  13. As avea o problema: am introdus adresa de url de mai sus in winamp si nu merge nicicum(nu reuseste sa se conecteze).Poate ma puteti ajuta.S-ar putea sa-mi trebuiasca alt player,numai ca eu am win98 si nu pot sa upgradez.Va multumesc .

  14. vreau sa va rog sa nu ascultati de cea ce spun oameni:”puneti muzica”ci voi sa puneti cantari care sa laude pe Dumnezeu asta face sufletul sa vibreze in armonia Lui Dumnezeu!!!!!!!! Asta cred ca ar trebui sa fie o atitudine corecta suntem crestini sa ascultam deci de Cuvantul Sau.Sa ascultam cantari.cred ca tineri o cam iau razna cand e vorba de muzica.si eu sunt tanar dar Dumnezeu ma facut constient de lucrul acesta.Multumesc Lui Dumnezeu ca ma scos de acolo si ma rog ca toti cei care inca sunt prinsi de asa ceva Dumnezeu s-a va elibereze pin sangele Fiului SAu ISUS HRISTOS.

  15. ce se intampla de nu mai pot asculta radio speranta?ati schimbat adresa servarului sau de ce?am incercat de multe ori in ultimele 2 saptamani nu mai pot deloc sa ascult.ma rog ptr voi ca sa puteti difuza incontinuare acest minunat radio .multa pace.daca cumva aveti alta adresa plss un mail si mie cu ea.domnul sa va binecuvinteze

  16. D-zeu sa va binecuvinteze sa nu obositi niciodata in lucrarea LUI.Va ascult zilnic ,intadevar pentru noi cei departe de casa si biserica sunteti o mana cereasca.D-l cu voi

  17. Se pare ca le-a cazut server-ul unde este pus Radio Speranta. Nu am primit inca nici un raspuns de la ei, dar va voi anunta cand va reveni.

  18. cata vreme avem binecuvantarea de a asculta muzica crestina adevarata trebuie sa multumim lui Dumnezeu si mai ales pentru cei care sunt departe de casa si poate si de biserica lui Dumnezeu in care a crescut si ii placea sa participe la programele crestine.de aceea va aduc si eu multumirile mele pentru tot ceea ce reusiti sa faceti.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  19. Stimati frati,
    Astazi am avut sansa sa va descopar si ma bucur!
    Ascult de circa 5 ore si constat ca muzica pe care o puneti in unda este intr-adevar o muzica de inchinare de “miros” placut Domnului!
    Sint la curent cu aproape toate posturile crestine ce transmit live online,dar spre dezamagirea credinciosilor adevarati,in materie de muzica se poate spune ca lumea a invadat studiourile pocaitilor!
    Incercati va rog sa pastrati o nota distincta in amalgamul de …aparitii massmedia asa zise crestine!
    Va asigur ca veti reusi pentru ca intr-o asemenea tentativa Dumnezeu este de partea voastra!
    Va multumesc ca existati si ma rog pentru oaza pe care o prezentati in fata inchinatorilor in duh si adevar!
    Domnul sa va binecuvinteze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.