Misiune.ro » Stiri crestine »
Pentru lumea Araba “pîinea” vine din cer !
( Thursday, 1 April, 2004 )

Un satelit destinat programelor de televiziune crestina, are un mare impact în lumea araba. Pentru tarile unde misionarii nu pot ajunge, din cauza conflictelor sau a perceptelor religioase , Dumnezeu foloseste misiunea unui satelit ce transmite programe crestine de televiziune ce pot fi vizionate în Orientul Mijlociu si Nordul Africii.

Satelitul “Sat-7” emite programe pentru aceste zone 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamîna. Glen Hartson coordonatorul acestor programe ,a spus: desi nu avem un sondaj pentru a evalua numarul telespectatorilor ce vizioneaza aceste programe; putem spune ca numarul acestora este în crestere , datorita scrisorilor, e-mailurilor si telefoanelor pe care le primim la centrele noastre de consiliere.

Programele au avut un impact deosebit în Africa. Autoritatile Algeriene au recunoscut recent deschiderea a 12 noi biserici crestine. Aceasta decizie de recunoastere a acestor biserici este o minune, fapt ce nu putea sa aiba loc cu 5 ani de zile in urma.

Razboiul din Irac a oferit satelitului “Sat-7”, noi oportunitati. Prin scrisorile lor , irachienii ne-au multumit pentru informatiile pe care le primesc dinafara granitilor tarii lor; informatii pe care nu le-au putut avea pîna acum.

Am primit chiar o poza a spus Glen Hartson, prezentînd un grup de irachienice urmareau programele televiziunii crestine. Dar pentru c? tehnologia avanseaza foarte repede si programele cuprind 24 de ore pe zi , este nevoie de rugaciune si suport material , pentru ca aceasta misiune “ pîinea spirituala venita din cer” s? poata continua în aceasta zona. M.N.N.


Alte articole asemanatoare:

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro