Libertate religioasa în Irak

0
44

O organizatie crestina (World Help) a afirmat ca , timpul de libertate religioasa pentru Irachieni , este limitat. De aceea în aceasta vreme, este implicata deplin pentru a satura aceasta tara cu Biblii si Nou Testamente.

Presedintele acestei organizatii ; Veron Brewer , a spus : Credem ca usa pentru evanghelie, va mai fi deschisa înca sase luni. La sfîrsitul lunii Iunie , este timpul stabilit de Statele Unite, sa predea controlul tarii guvernului irachian. Nu exista o garantie ca dupa aceasta data , va fi garantata libertatea religioasa.

Fiind un guvern controlat de musulmani, Brewer crede ca acesta nu va facilita raspîndirea crestinilor. “Noi nu am vrea sa fortam mîna irachienilor, spunea el, sau sa impunem religia crestina; dar sa folosim acest timp pentru a satura tara cu “Lumina” si “Adevarul” Cuvîntului lui Dumnezeu “.

World Help, încearca sa mobilizeze bisericile din SUA, pentru a tipari si trimite în Irac 250.000 de Biblii si Nou Testamente . În acest fel sa fie sustinute si încurajate bisericile crestine din aceasta tara pentru vizite si întîlniri de familie, în care sa fie folosite aceste resurse , pentru o miscare de plantare de biserici.
Rugati-va pentru împlinirea acestei slujiri si pentru viitorul acestei tari , care a fost confruntata cu atîtea suferinte !
Faith.N

2.” Zi de Rugaciune mondiala ” pentru cei persecutati !

Milioane de tineri din toate tarile lumii, pregatesc “Ziua de rugaciune mondiala ” pentru crestinii persecutati. Pe data de 5 martie, organizatia internationala “Usi Deschise “cheama pentru 24 de ore de rugaciune care sa cuprinda întreg globul.

Coordonatorul acestei miscari, Jeff Shreve, a spus : ” aceasta provocare este o oportunitate pentru pastorii de tineret, grupurile crestine din colegii si a multora care în mod personal au dorit sa-I ajute pe cei persecutati, dar n-au reusit datorita conditiilor politice sau a distantei geografice. Unirea în rugaciune elimina aceste bariere”.

El a afirmat : “aceasta zi de rugaciune , va fi doar un prim pas ; si cheama pe toti cei ce se vor implica sa nu se opreasca dupa acest eveniment, ci sa continuie pe orice cale sa-I ajute pe crestinii persecutati.

Ziua de rugaciune mondiala , va începe în Noua Zelanda, si va continua dupa fusul orar într-un cerc al rugaciunii, care va implica întreg globul, pentru cei aprox. 200 milioane de membri ai Bisericilor crestine persecutate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.