Iamsecond.ro – un nou site creștin

1
69

A fost lansat site-ul creștin – www.iamsecond.ro (Sunt al doilea), în care sunt prezentate mărturii video subtitrate în limba română ale unor personalități din SUA, care își povestesc frământările pe care le-au avut și păcatele care le-au stăpânit viața, înainte de a-L cunoaște pe Domnul Isus, precum și experiențele pe care le-au trăit, atunci când L-au primit pe Isus ca Domn și Mântuitor personal. Actori, sportivi, muzicieni, oameni de afaceri, persoane dependente de droguri și de multe alte vicii, sau oameni obișnuiți, ca tine și ca mine, își prezintă mărturia personală privind luptele lor de fiecare zi.

Mărturiile arată că, atunci când au încercat să înfrunte singuri încercările, oamenii aceștia au eșuat. Dar au găsit speranță, pace și împlinire, atunci când L-au lăsat pe Domnul Isus să fie PRIMUL în viața lor, iar ei au devenit AL DOILEA.

Iamsecond.ro - un nou site creștinExperiențele trăite de ei dovedesc că Dumnezeu poate oferi eliberarea celor ce apelează la ajutorul Său, indiferent de cât de adâncă le-a fost căderea, și că există nădejde și pentru toți acei ce încă mai sunt stăpâniți de aceleași vicii.

Fii parte a acestei mișcări urmărind mărturiile prezentate on-line pe pagina www.iamsecond.ro. Apoi, discută și cu alții despre aceste mărturii, adunați-vă împreună și formați un grup “I am second”, pentru a-i ajuta pe cei ce așteaptă un răspuns pentru problemele lor să găsească eliberarea din păcatele de care sunt robiți și să trăiască o viață nouă prin Hristos.

Acest site a fost lansat în cadrul Conferinței Naționale a Coaliției Evanghelice, care a avut loc la București, în perioada 18-19 iunie 2013 și este o traducere a site-ului www.iamsecond.org. Pentru mai multe informații, accesați www.iamsecond.ro , https://www.facebook.com/iamsecondromania sau scrieți-ne pe adresa office(at)iamsecond.ro

Echipa “I am second”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.