Biblia în limba araba accesibila pe internet

5
233

Internetul se dovedeste a fi o unealta care faciliteaza pe cei din tarile musulmane sa daunlodeze si sa citeasca Sfînta Scriptura.

Sacietatea Biblica Internationala, a publicat portiuni din Sfînta Scriptura în limba araba, pe o pagina de web , ce este acesibila celor ce doresc sa citeasca Biblia sau s-o asculte înregistrata .

Dwight Anderson , purtatorul de cuvînt al acestei societati a declarat :
” Faptul ca oamenii din tarile musulmane pot sa citeasca si sa asculte Cuvîntul lui Dumnezeu în limba lor natala si în dialectul lor specific ; cred ca va avea un mare impact ” Apoi a adaogat : ” Aceasta cale, ofera crestinilor din tarile musulmane posibilitatea de-a raspîndi Evanghelia , copiind portiuni din Scriptura pe CD-uri si oferindu-le prietenilor sau cunostintelor , care nu au posibilitatea de-a accesa direct internetul”.

Noi am pregatit aceste resurse spunea el ; sa fie disponibile pentru toti cei care daunlodînd Sfînta Scriptura sa o poata pastra copiata în calculatorul personal, fara a mai fi nevoie ca acestia sa se conecteze din nou la internet. Nadejdea si rugaciunea noastra este ca oamenii sa afle unde sunt aceste resurse, sa le foloseasca si apoi sa le puna si la dispozitia altora care nu au facilitati pentru a se conecta la internet.

Pe lînga faptul ca portiuni al Sfintei Scripturi , sunt accesibile pe internet ; Societatea Biblica Internationala , pregateste sa distribuie în Orientul Mijlociu mai mult de un milion de exemplare de carti crestine incluzînd Biblii în limba araba, Noi Testamente , Biblii pentru copii si casete audio înregistrate cu mesajul Scripturii , pentru cei ce nu stiu sa citeasca . F.N.

5 COMENTARII

  1. Nu imi vine sa cred cat de greu e sa gasesc o biblie in limba araba. Am cautat pe Internet insa nu vreau una in format electronic, ci o carte . Poate cineva sa ma ajute? Multumesc!

  2. am o rugaminte cum pot intra in posesia unei biblii in limba araba , am un prieten arab si vrea s ase converteasca la crestinism urmandul pe ISUS HRISTOS si in apa botezului, problema e ca el nu prea intelege romana ori engleza si iar prinde bine o biblie in limba araba , daca se poate face rost ar fi minunat .. suntem dispus sa o cumparam

  3. Aceasta este o minunata lucrare dde evanghelizare in lumea musulmana.Sa ne rugam ca sufletele a cat mai multe persoane sa fie atinse de Duhul Sfant si cat mai multi oameni sa-l primeasca ca Mantuitor personal pe Isus in viata lor.De asemenea,sa ne rugam si pentru misionarii implicati in aceasta lucrare,ca sa o poata duce la bun sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.