Misiune.ro » Stiri crestine »
30 de Zile de Rugăciune pentru lumea musulmană
( Friday, 5 July, 2013 )
imagine

Vă invităm să vă alăturați în mișcarea mondială a celor 30 de Zile de Rugăciune pentru a putea vedea Împărăția Domnului venind în lumea musulmană. Nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu. Credem noi cu adevărat în El?

Acest apel la rugăciune pentru musulmani a luat ființă în anul 1992 când câțiva lideri creștini s-au adunat la părtășie în Orientul Mijlociu. Creștinii implicați într-o mișcare internațională au simțit că Dumnezeu dorește să cheme creștinii la rugăciune pentru lumea musulmană. Așa s-a planificat o mișcare de rugăciune care să coincidă cu luna islamică a Ramadanului (în acest an, 2013 această lună de post începe în data de 09 iulie și se termină în data de 07 august).

S-a intenționat ca luna de rugăciune pentru musulmani să coincidă cu luna Ramadanului din două motive principale:

  • Creștinii să se identifice cu musulmanii în această perioadă;
  • Al doilea motiv este de a chema Suveranitatea lui Dumnezeu și intervenția Lui în viețile musulmanilor în această perioadă din an, perioadă în care musulmanii sunt extrem de religioși. Vă rugăm să rețineți faptul că rugăciunea în timpul Ramadanului nu înseamnă că noi ne conformăm practicilor și postului islamic.

Ca credincioși ai lui Isus Hristos, noi facem diferența între ideile islamice, teologia și practicile musulmanilor în anumite domenii. Cu toate acestea, mișcarea “30 de Zile de Rugăciune” scoate în evidență dragostea lui Dumnezeu pentru musulmani. Noi încurajăm toți credincioșii în Isus să cultive spiritul umilinței,al  dragostei, al respectului și al slujirii pentru musulmani.

Știri Creștine împreună cu Tineri Pentru Misiune Mediaș și Frontiers România am reușit să tipărim și în acest an ghidul de rugăciune, și dorim să îl distribuim gratis prin biserici și la oameni dornici să stea în rugăciune împreună cu noi. 


Alte articole asemanatoare:

un comentariu: “30 de Zile de Rugăciune pentru lumea musulmană”

1
wycliffe Romania

Vrei să te implici în traducerea Bibliei pt etnii, triburi, popoare? Contactează-ne la info(at)wycliffe.ro

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro