Misiune.ro » Resurse Crestine » Scenete Crestine »
Scenete de Craciun-Targul de Craciun
( Tuesday, 22 November, 2005 )

Personaje:

Narator,
Vănzătorul de şosete,
Omul îmbrăcat în alb,
Femeia îmbrăcată în blană,
Femeia sofisticată,
Vânzătorul cel tânăr,
Un bărbat,
Femeia de vârstă medie,
Femeia bătrână

Narator:
Târgul era îmbrăcat în atmosferă de sărbătoare. Pomii de crăciun sclipeau în lumina beculeţelor. Vitrinele magazinelor ofereau mărfuri uimitoare şi reduceri de preţ şi mai atrăgătoare. Târgul era plin de tot felul de mărfuri colorate şi cumpărători pe măsură. Toţi se grăbeau, se împingeau să ajungă la masa dorită şi să-şi termine de făcut cumpărăturile cât mai repede. Nimeni nu l-a observat pe omul îmbrăcat în alb. Poate doar albul nemaivăzut al hainei sale atrăgea pentru o clipă privirile trecătorilor. Nimeni n-a văzut de unde a apărut, dar la un moment dat era acolo. Omul în alb îi privea în linişte pe oamenii grăbiţi în, apoi s-a oprit între două gherete. De lângă el, o voce morocănoasă i-a zis:
Vânzătorul de şosete: Ai venit ca să cerşeşti?
Omul în alb: Să cerşesc?
Narator: Omul în alb se uita îngândurat la mulţimea trecătorilor.
Omul în alb: Ce aş putea primi de la ei?
Vânzătorul de şosete: Atunci de ce stai aici?
Omul în alb: Ofer un cadou.
Vânzătorul de şosete: Încearcă să ademeneşti pe alţii. Nu ai nici măcar o sacoşă la tine.
Omul în alb: Eu am de oferit cadouri speciale. Şi pentru tine am un cadou.
Narator: vânzătorul de şosete i-a întors spatele omului îmbrăcat în alb şi nu i-a mai adresat nici o vorbă. A trecut ceva timp, dar nimeni nu i-a mai acordat atenţie omului în alb. În final, o femeie îmbrăcată cu o blană s-a oprit în faţa lui.
Femeia îmbrăcată cu blană: Ce se vinde aici?
Omul în alb: Viaţă veşnică.
Femeia îmbrăcată cu blană: Viaţă veşnică? Cum adică? Este vorba despre vreun medicament miraculos care îţi prelungeşte viaţa?
Omul în alb: Nu. Eu nu ofer doar viaţă mai lungă, ci viaţă veşnică.
Femeia îmbrăcată cu blană: Eu sunt încă tânără, nu mă interesează viaţa veşnică. Caut ceva ce pot agăţa de brad, ceva care să arate bine pe pomul de crăciun. Nu ai să-mi dai ceva marfă adevărată de Crăciun? Moş Crăciun, ieslea din Betleem, lumânări deosebite?
Omul în alb: Nu am. Crezi că aceste obiecte îţi vor face Crăciunul mai frumos?
Femeia îmbrăcată cu blană: Cred că aceste lucruri dau o vrajă, o atmosferă deosebită casei.
Omul în alb: Da, probabil că vor da lumină camerei. Dar inimii tale? Cadoul meu ar lumina sufletul tău.
Femeia îmbrăcată în alb: Mi se pare că aici nu găsesc nimic din ce mi-ar trebui. La revedere!
Narator: Femeia îmbrăcată cu blană a pornit să-şi continue drumul, dar după câţiva paşi, s-a oprit. Parcă ezita. Mulţimea din jurul ei a împins-o mai departe. Până s-a făcut seară, câţiva oameni s-au mai oprit în faţa omului în alb. Unii au râs de el, unii erau interesaţi, dar n-au mai aşteptat răspunsul. Încet-încet, târgul a început să se golească de vânzători şi de cumpărători. Omul în alb n-a făcut nici o mişcare. În final, un vânzător tânăr i-a zis:
Vânzătorul tânăr: Mi se pare că eşti începător. Cred că problema ta e că nu şti să ieşi în evidenţă. Ai avea nevoie de reclamă, de ceva senzaţional. De exemplu, muzică pe care ai putea dansa, sau ceva de genul acesta. Crede-mă, oamenilor le plac chestiile astea. Iar tu stai doar aici în linişte şi aştepţi ca oamenii să vină la tine?
Omul în alb: Oamenii să vină la mine? Da. Eu am parcurs un drum nesfârşit ca să vin aici şi să le dau Viaţa Veşnică. Eu stau aici în mijlocul lor, ei ar trebui doar să întindă mâna.
Vânzătorul tânăr: Măcar fă-te auzit, strigă ceva, cum fac şi alţii. Dacă vei fi puţin mai agresiv, o să vezi că îţi vei vinde marfa mai bine. Trebuie să faci ceva ca să meargă treaba.
Omul în alb: Eu am făcut deja totul. Cine vrea cu adevărat, poate să audă liniştea mea şi în gălăgia asta, şi poate să mă observe între mulţimea de mărfuri.
Narator: Vânzătorul cel tânăr privea neîncrezător.
Vânzătorul tânăr: Dacă nu vrei, nu vrei. Un sfat ţi-aş mai da: măcar împachetează-ţi marfa frumos, aşa o să pară mai mare, mai atrăgătoare.
Omul în alb: Nu las nimic să acopere ce am eu de dat. Dacă cineva este într-adevăr interesat, va vedea cât este de valoros cadoul meu. Este mai presus de toate cadourile din lumea asta.
Vânzătorul tânăr: Ei, nu prea eşti modest… Dar ce se va întâmpla dacă stai aici până la Crăciun, în ploaie şi frig, şi să zicem că nu vinzi decât o bucată?
Narator: Omul în alb a început să zâmbească.
Omul în alb: Eu îl aştept chiar şi pe acel om cu drag.
Vânzătorul tânăr: Mult noroc, atunci! La revedere!

Narator: A doua zi, mulţimea de oameni a revenit. Omul în alb stătea la locul lui, având în mână o tablă pe care scria: ,,Slavă lui Dumnezeu în locurile prea înalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui”. Trecătorii au citit inscripţia, dar cei care păreau interesaţi erau puţini. O femeie de vârstă medie a întrebat mirată.
Femeia de vârstă medie: Ce înseamnă ,,harul salvator”?
Omul în alb: Înseamnă că cei care îşi regretă păcatele, acelora li se vor ierta păcatele şi vor primi Viaţă Veşnică.
Femeia de vârstă medie: Asta nu e pentru mine! Eu toată viaţa am făcut doar bine altora, eu nu am păcate.
Narator: Femeia a plecat supărată. La scurt timp, o femeie sofisticată încerca să descifreze ce scria pe tablă.
Femeia sofisticată: Viaţă Veşnică… şi eu îmi doresc asta. Cine nu ar vrea să trăiască veşnic? Sper că vom face o afacere bună. Mai am multe de cumpărat, dar o să revin. O să fi aici şi mâine, nu?
Omul în alb: Eu voi fi aici. Vă voi aştepta cu drag.
Femeia sofisticată: Voi reveni atunci. La revedere!
Narator: Dar degeaba a aşteptat-o a doua zi, a treia zi, femeia nu a mai revenit. S-a oprit în schimb un bărbat, care era interesat cu adevărat.
Bărbatul: Har mântuitor, viaţă veşnică. De asta am nevoie neapărat. Cu cât îl pot cumpăra?
Omul în alb: Îl poţi avea fără să plăteşti nimic. Preţul adevărat este de neplătit. Chiar dacă ai încerca să economiseşti tot timpul vieţii, tot nu ai dispune de averea necesară. Eu am plătit deja în locul tău, ca tu să îl poţi avea.
Bărbatul: Îl pot avea gratis? Lucrurile primite aşa mi s-au părut întotdeauna suspecte. Pe de altă parte, tu ai plătit ca să mi-l dai mie cadou? Nu înţeleg, noi nici nu ne cunoaştem măcar.
Omul în alb: Eu te cunosc. Văd că inima ta e plină de durere şi goliciune. De aceea vreau să îţi ofer Viaţa Veşnică, vreau să te văd fericit.
Narator: Bărbatul s-a supărat rău de tot.
Bărbatul: Ce ai tu de-a face cu sentimentele mele? Asta e problema mea. Ce legătură ai tu cu mine? Mie nu-mi trebuie nimic gratis. Eu întotdeauna plătesc cum se cuvine.
Narator: Omul în alb se uita trist după bărbat. Următorul curios era o femeie în vârstă, simplă, cumsecade, care a ascultat explicaţia lungă despre cadoul ce era oferit gratis.
Femeia în vârstă: Înţeleg deja. Tu ierţi păcatele, restabileşti vieţile distruse, vindeci sufletele rănite. Acesta chiar este un lucru extraordinar! De asta ar avea nevoie băiatul meu! Eu aş dori din harul acest salvator, pentru fiul meu.
Omul în alb: Dar eu vreau să vă dau cadoul meu dumneavoastră. Şi îl aştept şi pe fiul dumneavoastră…
Femeia în vârstă: Dragul meu, uită-te la mine, eu nu am nevoie de aşa ceva. Poate mai târziu. Dar fiul meu bea, este alcoolic… Nevasta l-a părăsit deja, iar el e distrus total. De dimineaţa până seara mă frământ din cauza lui.
Omul în alb: Dumneavoastră nu puteţi să îi duceţi cadoul meu. Dacă vine el aici, eu îi voi da cadoul meu personal. În felul acesta, el se va elibera din robia alcoolului. Dar acum, lăsaţi-mă să vi-l dau dumneavoastră.
Femeia în vârstă: Pentru mine nu e important acum. Poate într-o zi va fi. Dacă o să am probleme, te voi căuta, voi veni pentru cadoul tău. Până atunci, îl trimit pe fiul meu.
Narator: Dar nici fiul nu a venit. Omul în alb a auzit fel de fel de motive pentru care oamenii nu au vrut să accepte Viata Veşnică. În ultima zi, a fost cea mai mare aglomeraţie. Oamenii grăbiţi cumpărau mărfurile criticate zilele trecute. Vânzătorii obosiţi evaluau rezultatele afacerii la sfărşit de an. Au aruncat câte o privire batjocoritoare Omului în alb şi aşteptau să vadă cum o să suporte eşecul. Dar peste puţin timp, vânzătorii ironici au început să se ruşineze, deoarece li se părea că omul în alb stătea tot aşa ca şi în prima zi. Chiar dacă era stropită cu noroi, haina lui strălucea ca şi la început. Acest om încă mai aştepta pe cineva să vină. Abia mai circulau câţiva oameni, totuşi el aştepta. Un om cu un chip îndurerat s-a oprit în faţa lui.
Bărbatul: Te-am văzut de mai multe ori aici şi am citit ce scrie pe tabla ta. De fapt, eu mi-am făcut deja cumpărăturile de Crăciun, nici nu ştiu ce mai caut aici.
Narator: Bărbatul s-a uitat în ochii blânzi ai Omului în alb şi a fost cuprins de o căldură deosebită. Gânduri neconcepute, tăinuite în adâncul sufletului, dintr-o dată au revenit la suprafaţă.
Bărbatul: Simt că ceva lipseşte din viaţa mea. Îmi este frică de venirea Crăciunului, chiar dacă în fiecare an îl aştept cu bucurie. Apoi, când e aici, nu ştiu ce să fac. Întotdeauna am o senzaţie de neîmplinire, de dezamăgire. Dar poate că darul tău… Ce crezi, m-ar putea ajuta?
Omul în alb: Desigur că te-ar ajuta. Acesta e motivul pentru care eu îl ofer.
Narator: Bărbatul şi-a întins mâna cu dorinţa de a-l lua.
Bărbatul: Îmi doresc asta atât de mult!
Narator: Şi Isus şi-a întins mâinile rănite de cuie spre el. Vânzătorii degeaba îşi ascuţeau privirile că n-au văzut nimic. Ce i s-a dat acestui bărbat? Oare din ce cauză i s-a luminat faţa tristă? Bărbatul însă ştia că aceste mâini nu îi ţin doar palmele, ci întreaga sa fiinţă, întreaga lui viaţă.

Când a sosit ajunul Crăciunului, în mii de case s-au aprins lumânările, se auzeau melodiile colindelor. Oamenii stăteau în jurul pomului de crăciun îmbrăcaţi cu haine frumoase, zâmbeau unii la alţii. Totuşi cei mai mulţi au simţit doar vraja momentului, care se sfârşeşte de îndată ce se sting lumânările. Dar era un cămin de unde strălucea un alt fel de lumină… Era o familie, în care bucuria nu a încetat o dată cu trecerea sărbătorilor…

Sceneta primita de la Ovidiu G.


Alte articole asemanatoare:

97 comentarii: “Scenete de Craciun-Targul de Craciun”

1
Andreea Mihailescu

Mi-se pare foarte frumoasa aceasta sceneta…imi place…daca ar putea cineva o sceneta haioasa de Craciun as fi foarte incantata s-o adaug la mine in calculator. Am mare nevoie de sceneta!

Cu stima,
Andreea Mihailescu (12 ani) din Bucuresti

2
Joane

Very nice site!

3
Ana Tricolici

E o sceneta excelenta!

4
Liviu

Am vazut aceasta sceneta. felicitari celui care a scris-o sau tradus-o. Multa pace.

5
gabi

o sceneta super

6
Tabbytha

Superba sceneta ! abia astept sa o fac la noi la tineret de Craciun! Har Major tuturor!

7
Adelina

..Imi place foarte mult sceneta…desii am si facut-o eu impreuna cu o parte din colegii mei…ne-a iesit super…:)felicitari pt cine a afcut….Domnul cu voi!!

8
Romina

Va felicit pt aceasta sceneta :),
eate super faina …abia astept sa o facem
la noi,la tineret.
Dumnexeu sa va binecuvanteze si multa pace sufletelor voastre acum,in pragul sarbatorilor.
Zimbiti :) Isus va iubeste

9
Cristina A

E tare faina sceneta. eu am facut-o impreuna cu copiii de lagrupa mea de copii in biserica si a iesit tare fain. a avut un ipact fain asupra bisericii.
Nu uitati sa traiti in fiecare zi din plin pt Domnu!!!!!

10
cool l@ry

e zooper sceneta…shi am sa o iau sa o facem la scoala
pt petrecerea nostra de craciun…va multumesc!!!pooop

11
costas

Nu pot sa spun decit ca este rusita si am sa propun chiar daca este timp putin pina pe 25 sa o prezentam in biserica . multumim pt. efort

12
copii de la orfelinatul'' casa fam Orsova'' doresc sa prezinte aceasta sceneta-felicitari!

este o sceneta minunata si dorim sa o prezentam impreuna cu copii din orfelinat in cadrul bisericii crestin baptiste din orsova!
va multumim!
Argint Ion
parinte social

13
omul in alb

omul in alb:si asa sa terminat povestea noasta

14
Natalia P.

Este o scena perfecta de craciun, asa cum multi cauta ceva dar nu stiu exact ce si Cine este cel mai important … O vom inscena cu copii mei de la scoala duminicala si ma rog ca Dumnezeu sa se foloseasca. Multumim p/u acest site!

15
Volosciuc Roxana

O sceneta super.E foarte buna.Si site-ul e reusit!Nu uitati:Dumnezeu va iubeste!Pe toti!Adresa mea de mess e andra_mvr2000.Cine doreste sa corespondeze cu mine, ma va gasi la aceasta adresa!Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe cei care au realizat acest site.

Cu apreciere, Roxana(15ani)Saveni, jud Botosani

16
daniela ariton

eu am scris aceasta sceneta in urma cu un an si a fost si jucata in biserica mea. multumesc de aprecieri si ma bucur ca v-a fost de folos. mai am si altele. daca va intereseaza, contactati-ma la danaindia@yahoo.com

craciun binecuvantat!

17
evelina

am vazut aceastascenetaacum 2 ani si e super.o idee geniala.sa fiti binecuvantati.va saluta evelina din sv

18
daniela

pentru cei care doresc scenete pentru diverse ocazii crestine, rog sa ma contactati la danaindia@yahoo.com . sunt autoarea celor 2 scenete de craciun afisate. mai am si altele pentru copii si tineri si ma bucur sa ajut.
Domnul sa va binecunanteze cu har si imaginatie in munca cu copiii si tinerii!
Daniela ariton

19
monica

aceasta sceneta este foarte fainaam jucat si eu anul acesta de craciun in ea

20
alina

am facut sceneta asta in biserica!a iesit super!be blessed all

21
ozana

ma bucur pt. aceasta sceneta…am facut-o si noi in biserik la noi…(am fost femeia de varsta medie :P)…a iesit ff bine,:D Domnul sa te binecuvinteze!!:*

22
Ionik

sunt soper dar sincer va recomand niste scenete cu mos craciun mai modern, adik din secolul 21 pentru k YO CHIAR AM NEVOIE DE ASTA LA SCOALA!!!!!
va pop:* tinetio tot aja;)

23
alexandru martinas

cine ma ajuta si pe mine cu o sceneta de craciun mai lunga am nevoie de ea maxim intr-o saptamana pls va rog

24
persi

am ramas impresionata de sceneta!…imi place foarte mult!…stiu ca va avea impact si la noi in oras!….

25
dana

pentru alexandru si pentru cine mai doreste alte scenete pentru copii si tineri, va recomand situl www.freewebs.com/danaindia/

26
mary

e foarte frumoasa sceneta dupa ce am terminat de citit am inceput sa plang este extraordinara gratie celui care a scris-o!

27
mircioc

o sceneta extraordinar de faina o sa se faca in biserica la mine anu asta craciun fain alaturi de Domnu la toti

28
maria manea

cine poate sa imi dea si mie on sceneta de craciun cu douazeci de personaje? daca nu copiii mei la care sunt diriginta vor fi foarte suparati. mersi mult.

29
drusky

şcenete este extraordinară. A vit loc o alchimie miraculoasă. felicitări.!!!!

30
damaris

e o sceneta interesanta..chiar imi place..

31
samy

tare sceneta imi place

32
Alex Dica 10

E foarte frumoasa! dar nu stie cineva unde as putea gasi o sceneta amuzanta? am nevoie de ea pt. scoala. Daca stie cineva, va rog sa ma contactati pe messenger la AlexDica_10.

33
florentza

super frumoasa sceneta!se face si la mine in biserica!multumim pentru ea!s-aveti un craciun binecuvantat!

34
vicutza

scenetele sunt superbe!!!!!!!!!

35
ella

super comentariul.felicitari.
cine detine o sceneta mai scurta ma poate contacta la adresa de mess u_ella_4ever.cer seriozitate va rog.pupici tuturor si SARBATORI FERICITE!

36
alina

imi place foarte mult sceneta parca ma regasesc in ea..felicitari celor care ua lucrat la ea se vede ca Domnul a lucrat prin ei.Domnul sa va bcv in continuoare…multumim ca ne faceti sa ne dam seama ce este au adevarat mai important si aceea ca viata vesnica ce numai prin Isus o putem avea.

37
TeO

e zooper piesa o sa o folesesc si yo pt serbarea de sfarsit de an…

38
ELENUTZA

FOARTE FRUMOASA SCENETA…..IMI PLACE..FELICITARI CELUI CARE A FACUT-O…SINCER MERITA!!!!!

39
bYaNkA

Este foarte reusita sceneta…. am sa o fac la clasa mea sper…cu copii de la mine din clasa…MOOlt noroc de sarbatori!!

40
anonimos cetitus ..

colega mea mara a gasit aceasta sceneta pt la scoala iar eu sunt femeia imbracata in blana …hehehe

41
anonimos cetitus ..

off off mi sa schimbat rolul :((:((

42
anonimos cetitus ..

offfff :( nu mai sunt femeia imbracata in blana si mie care imi placea asa de mult

43
nirvana

Foarte frumoasa sceneta si plina de subintelesuri! Felicitari celui care e raspunzator de trainicia ei si “viata vesnica” tuturor!

44
VALENTINA

E super tare.pup

45
siminock

zoooper

46
Ady

E foarte frumoasa, dar in biserica in care lucrezi cu copiii nu pot sa o fac. Mi-as dori foarte mult sa gasesc o sceneta care sa o pot face in biserica. Va rog mult, daca stiti unde pot gasi asemenea scenete v-as multumi mult de tot!

47
raluka

merita sa faceti sceneta e super!eu am jucat,eram femeia imbracata in blana.bafta

48
Emanuela

E frumoasa sceneta!Am facut-o anul trecut la un cinematograf din orasul Lupeni si a avut nu impact destul de mare asupra celor catre au fost prezent.Anul acesta am vrea sa mai facem una, dar nu prea gasim…
Daca nu vom face tot piesa aceasta.

49
lidia

faina sceneta…..particip si yooo……:P:)…..va invit si pe voi….va astept…..

50
samuel

Este o sceneta minunata.mi-ar place sa o facem si la Biserica Betel.dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!As vrea sa particip sdi eu :((!

51
super

noi o face cu grupa de copii de la biserica si io is arator. o sa iasa super sceneta

52
tabyiit@

e coool dar…..arputea se fie…puti mai vesela ceva genul acela omul in alb sa fie mos craciun si vanzatorul sa nul recunoasca…..nush da incolo e sooper dak ii mai bagati putina veselie!!!
cu mult drag oana

53
pavel

foarte mare sceneta si nici nui frumoasa

54
madalina

Superba si profunda…simpla si adevarata…curata si minunata….ramai fara cuvinte…toata stima pentru cel care a scriso…mie mia intrat in suflet….e absolut profunda….
Craciun Fericit!
Cu mare drag,Madalina

55
alina

e o sceneta suuuuuuuuuperba………..

56
adutza

este foarte oroginala aceasta sceneta .imi place foarte mult:X:X:X de la adriana

57
Nika

totul e super OKKKKKKKK

58
cristincik

imi place mult…il voi prezenta de ANUL NOU…fain

59
body biserica LUMINA

mda……e na poftim problema o fac si io la tineri este soooper;)

60
Anisoara

Imi pare destul de originala,dar am avut nevoie de un scenariu familial.In genere mi-a parut placuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61
danik

o sceneta superba!!!
chiar imi place:)

62
roxy

este foarte frumoasa sceneta am vazut-o anul trecut de craciun la spectacolul de la SIder ( hunedoara)

63
ionut

imi place tot dar sunt prea mici

64
ionu

este grozava sceneta aceasta este foarte super

65
alina

super idee dar ar trebui scenarii si pentru sfasit de cls 1,2,3,4

66
simona

caut o sceneta pentru doar 2 persoane de craciun(sa recite 2 persoane)va rog mult,’va rog frumos.\

67
diana

f fayn si noi am fac sceneta asta

68
ceza

sceneta are un mesaj destul de clar, pe langa faptul ca oamenii chiar petrec aceasta sarbatoare fara ca ei sa stie adevaratul csop pentru care Domnul Isus a venit. Foarte frumos BRAVO!

69
LAVINIA

foarte tare piesa o so folosec si eu l mine in biserica

70
Inna

foare mult imi place:)… chiar mi`a fost de folos aceasta sceneta:) si am folosit`o la scoala;;)…

71
francisca

Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru tot efortul si sa-L rasplateasca dupa bogatia haruluiSau

72
andra

DRAGUT !! CE SA ZIC …

73
axxancik

Da e super sceneta…..

74
Doinitza

mie imi place mult aceasta sceneta este exact ceea ce cautam e super miltumesc celui care a puso pe acest sai

75
emil calin

Am facut sceneta in biserica.si a iesit bine ,tuturor a placut si ma bucur ca a gosit-o organizatorul nostu.
ma bucur ca ati creat aceasta sceneta frumoasa si cred ca ne arata realitatea zilelor noastre.
Domnul sa te binecuvanteze

76
oty

este o sceneta minunata …….Domnul sa ne binecuvinteze

77
IRINA

MI SA PARUT CA ESTE PUTIN AMUZANTA

78
alexandra

wow impresionant si se pare k inavatzam cv de aici multzi uitam de ce sarbatorim craciunul altzi se bucura de venirea lui doar pt k mananca si se distreaza dar motivul este k s-a nascut ISUS bv ff frumoasa

79
Criss

Felicitari,m-a emotionat pana la lacrimi aceasta poveste-pilda;asa este,acceptam orice dar,mai putin cel al manturii datorita neincrederii ce ni se strecoara in suflet.

80
marius

e foarte tare eu sunt “vanzatorul cel tanar” ;) aceasta scenete o vom face de craciun

81
andrada

vom face(cred)sceneta de craciun …. dar nu stiu

82
alexandra

aceasta sceneta a iesit foarte bine la noi.mia placut.;)si o recomand mai departe;):*fiti binecuvantati>:D

83
Adela

frumoasa sceneta nam ce zice.

84
irina gorban

Super sceneta

85
Yulyutza

as dori o sceneta mai vesela ! :) ceva cu Mos Craciun si spiridusi! :x am nevoie de ea pentru cursul de teatru, vrem sa facem un spectacol de Craciun… va multumesc mult ! :* foarte frumoasa sceneta! :x

86
roxana

e o sceneta foarte frumoasa o sa o fac si eu la scoala e super tare:)

87
emanuel

tare super tare sceneta

88
Lavinia

Este o sceneta foarte frumoasa!Doamna diriginta m-a pus sa caut o sceneta si sigur ii va placea!Si e destul de potrivita pentru clasa a V-a!:)

89
Irka

E o sceneta superba ^^) ^^)

90
rotaru cosmin

mia placut foarte mult sceneta di acest caz am facuto si noi la serbare si este foarte frumoasa

91
denisa

aceasta sceneta o facem la serbare

92
cosmin

sceneta a fost foarte frumoasa

93
mihaela

mi-a placut si mie. insa noi nu ne-am hotarat ce sceneta oa sa facem de craciun. asa k ne mai gandim.

94
ion

numi place as dori eu una hazlie si frumoasa intre 2 persoane poane ma ajutati voi

95
elena

frumos…
Isus hristos poate vindeca inimile tuturor

96
ion

si noi o facem anul acesta o sa iasa super

97
Raluca

E super sceneta am să o fac si eu de crăciun cu colegii mei eu o sa fiu femeia îmbrăcată în blană

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro