Misiune.ro » Resurse Crestine » Scenete Crestine »
Ce loc oferi Domnului
( Friday, 31 March, 2006 )

Cînd într-o biserica a fost anuntata o sceneta, în fata, a iesit doar un singur tînar care purta un telefon. Acesta s-a asezat în fata amvonului si l-a prefigurat pe pastorul bisericii, care a purtat o conversatie telefonica. Cînd telefonul a sunat , pastorul prefigurat de tînar a ridicat receptorul , dupa care a avut loc urmatoarea conversatie :

Vocea din receptor : Buna dimineata !

Pastorul : Multumesc domnule ; pot sa va ajut cu ceva ?

Vocea din receptor : Harul si pacea sa fie cu tine !

Pastorul : Domnule; daca aveti nevoie de asistenta sociala sau de consiliere spirituala, va pot recomanda o fundatie intitulata „Calvarul” , ce împlineste aceasta slujire si este numai la trei blocuri de biserica noastra.

Vocea din receptor: Eu n-am nevoie de cosultatie ci am ceva pentru tine si biserica ta !

Pastorul : Da va –nteleg ; dar acum sunt foarte ocupat ; de aceea va rog sa nu deranjati !

Vocea din receptor : Nimeni n-ar trebui sa fie asa de ocupat încît sa nu-si faca timp sa ma primeasca; as vrea sa-ti vorbesc tie si bisericii tale !

Pastorul : Oh Domnule ; Ce grup din biserica reprezentati ? Cine va trimis si cine se angajeaza sa va sustina ?

Vocea din receptor : Am fost trimis de Tatal meu, si am ceva important sa spun tuturor din partea Lui.

Pastorul : Ma bucur sa aud asta; dar avem deja un serviciu foarte încarcat astazi .Am tiparit deja programul si nu mai putem schimba nimic în ultimul minut !

Vocea din receptor: Membrii bisericii tale s-ar bucura sa ma asculte, pentru ca am asa de multe sa le spun !

Pastorul: Îmi pare foarte rau domnule ; subiectul nostru pentru aceasta duminica este „Cum sa-L primesti pe Hristos” ! Nu stiu daca subiectul pe care îl aveti, s-ar potrivi cu al nostru ! Asa cum v-am spus deja , suntem o biserica cu un pogram foarte încarcat. Sa va spun numai ceea ce s-a întîmplat în aceasta saptamîna : Luni dimineata am avut antrenament pentru fotbal, iar seara , sora Sara Jones , ne-a prezentat cele mai frumoase diapozitive cu aspecte din viata ei. Marti am avut un program în oras : tinerii si adolescentii bisericii au mers la scating si pentru a se da cu rolele. Miercuri seara cei mai în vîrsta au venit la biserica la cercul de lucru manual, iar dimineata, barbatii au avut „Micul dejun cu rugaciune „!

Vedeti; toate astea s-au întîmplat numai pîna miercuri ! Sfîrsitul de saptamîna a fost si mai încarcat. Dupa cum usor va puteti da seama programul nostru este plin. Dar daca aveti o persoana de contact, sau pe cineva care va reprezinta, va rog sa ne contacteze cîndva la toamna ; se poate ca atunci sa avem vre-o fereastra în program !

Pe cînd pastorul astepta sa continuie, vocea n-a mai dat nici un raspuns , de aceia pastorul a intervenit :

Pastorul ; Domnule ; Domnule ! Ce s-a întîmplat Domnule ?

Domnul Isus plecase ! A venit la ai Sai si ai Sai nu L-au primit, pentru ca pastorul avea un program prea încarcat , iar biserica era prea angajata în ceea ce nu merita !


Alte articole asemanatoare:

40 comentarii: “Ce loc oferi Domnului”

1
ANONIM

MI SE PARE O SCENETA CARE ARE O MARE CANTITATE DE ADEVAR, INTRADEVAR IN ZIUA DE AZI LUCRURILE CU ADEVARAT IMPORTANTE SUNT IGNORATE, IAR CEEA CE ESTE TRIST ESTE CA ACEST LUCRU SE INTAMPLA CHIAR SI IN BISERICA IN CEEA CE PRIVESTE LUCRURILE SPIRITUALE.

2
geta

REFLECTA REALITATEA DUREROASA A MULTOR BISERICI DECI IMPLICIT A MULTOR CRESTINI.

3
Mircea Pătruică

Am scris o poezie cu vre-o trei ani în urmă din care redau doar două rînduri:
“Păstoria nu-i un joc/ Adormire în cojoc/ ”
Cînd am recitat-o,a trebuit să “plec” şi eu ca Domnul isus!
Aceste realitati trezesc..cîteodată şi pe cei ce sunt
chemaţi să trezească!

4
Dumitru

Este adevarat,sunt foarte multe programe religioase,aglomerate,diversificate si chiar frumoase,dar…cu parere de rau o spun,lipseste HRISTOS
Si El a spus;…atunci…voi mai gasi credinta pe pamint ?
Astazi forma ne duce la pierzare.Ma rog ca bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi.

5
Naty

Este foarte adevarat, ca multi cerstini de astazi vor sa faca ceva deosbit, sa uimeasca pe altii cu activiatile lor,dar uita intr’adevar pentru Cine trebuie sa lucreze,si Cine merita toata atentia si lauda…

6
Florentina

este adevarat si cu parere de rau o spun k mi-e teama k nu cumva acelasi lucru sa se intample si in biserica la care merg.avem nevoie sa ne rugam mult,pentru k rugaciunea face minuni!!!

7
Johny_boy

Sunt de acord cu activitatile din Bisericile din zilele de azi. Sunt persoane care se adapteaza mai greu intro biserica si prin aceste activitati se formeaza o relatie de prietenie.Dar sunt total de acord ca in aceste activitati sa fie in prim plan Domnul Isus inclus. Ganditiva ce sar intampla daca am vb.de Domnul numai o data pe saptamana. Sufletul omului sar rataci treptat incet. Asta este parerea mea.
Asa am ajuns eu sa il cunosc pe Domnul. prin prieteni si activitati unde nu lipsea cuvantul Lui
Sa credem si sa ne rugam sa nu gasim credinta pe pamant spre lauda altora

8
DJAlexx

Pace multa!

De multe ori ne intrebam de ce avem chiar pastorul asta plictisitor, sau: De ce chiar el trebuia sa pastoreasca biserica. Pentru ca atat meritam.
De multe ori spunem ca slujba din biserica a fost plictisitoare…. etc. Trebuie sa intelegem ca noi formam biserica, noi facem slujba,. Normal ca daca stai in banca ta si asculti ti se pare poate plictisitor. Dar ia pune-ti viata in mana Domnului si spune: Doamne Iata-ma, trimite-ma. Sa vezi ce frumoasa o sa ti se para lucrarea, slujba, predica etc. Pune-ti partea ta, Ridica o mana inspre Dumnezeu. Si nu uita noi putem ca Cuvantul Domnului sa arda in bisericile noastre.
Domnul sa te ajute!

9
luminita

VREM TREZIRE!!!

10
HORATIU

dar vpreaiubitii mei ce se intimpla cu cei ce traim cind EPOCA BISERICII LAODICEEA traieste ultimele momente,cind toti vorbesc ceea ce a fost in trecut,si ceea ce ne asteapta in viitor cunoastem dar acum vine bomba:NIMENI NU RECUNOASTE CEEA CE CERE DUMNEZEU IN ZILELE NOASTRE:ASTAZI–,cum Maleahi4:5,6 s-a implinit si asa de simplu a trecut pe linga noi,asa cum MINTUIREA pe linga ISRAEEL,Astfel incit DUHUL SFINT striga:”iata,EU stau la usa..”nu in nauntru.Intrati pe www.evanghelia.ro,si aflati mai multe detalii sau www.ultima chemare.ro

11
DdANa

E asa de trist ca ne dam seama de realitate in ceea ce priveste PE ALTI:biserica, pastoru, fratele de linga noi ……
Dar te rog fratele meu drag pune-ti intrebarea
-DACA TOTI AR FACE CIT FAC EU AR RAMINE ISUS IN BISERICA?-
fiti binecuvintati de DOMNUL

12
Alex

cu parere de rau o spun dar crestinii din ziua de azi fac lucrurile urgente dar le lasa la o parte pe cele importante. Traditiile cresc si in Biserica!!!

13
Beatrice

E adevarat ceea ce se spune,cateodata suntem prea ocupati sa auzim vocea Lui,dar tot El mai tarziu ne facem sa realizam ca ne lipseste ceva,fiind ocupati,atrasi de alte lucruri fara valoare aceste ne transforma o mare goliciune inauntrul nostru,gol care ne face sa-L cautam pe El si sa chemam ajutorul Lui,si prezenta Lui.Dumnezeu ne asteapta c bratele deschise,ca in povestea din biblia cu fiul risipitor.

14
andrei

sceneta este realizata dupa un verset cu o mare incarcatura istorica dar si profetica,intotdeauna oamenii au gasit ca foarte important faptul ca trebuie sa aiba un program pregatit in detaliu, decat sa traga macar cu un ochi si o ureche la sfatul perfect detaliat al Lui Dumnezeu pe care El il are pt. noi.

15
ELVIRA

Din pacate asa se intimpla in multe biserici,,crestine”
Sa ne rugam d-lui sa ne trezim pana nu e prea tarziu, si sa mergem sa vesim cuvantul Lui.
Sa ne rugam penru pastori, si pentru toti membri bisericii sa auzim vocea Duhului Sfint si vocea lui D-zeu.Domnul sa ne intareasca pe toti.

16
victorita

Este dureros sa vezi realitatea .Cred ca cine a facut aceasta sceneta a fost insuflat de Duhul Domnului.Ar trebui sa facem acum o schimbare cit mai este har.Domnul sa ne ajute intru aceasta.

17
By@H

Sincer , chiar imi place ideea.

18
Cosinzeana

Sceneta este super!Are un continut profund.Chiar o voi propune liderului tineretului din biserica mea si poate intr-o zi de sabat o vom prezenta la biserica.

19
Heptsibah

cred ca ar trebui sa luam exemplu de la Isus, El nu facea decat ceea ce vedea pe Tatal facand si nu era condus de nevoile oamenilor sau dupa propriile idei, ci de Duhul Sfant. Cred ca de multe ori incercam sa il punem pe Dumnezeu intr-o cutie,dar cred ca Dumnezeu vrea sa faca ceva nou.

20
claudia

Sunt incredintata caci Isus a lasta toata splendoarea,slava,stralucirea,ocupatia lui Dumnezeiasca pentru ca se se ocupe de sufletele noastre,salvandune de la moarte…a venit in lumea noastra, a lasat tot pentru mine si pentru intreaga omenire nu la mia preocupat altceva doar eu.Deaceea si noi copii Lui Dumnezeu nu trebuie sa ne preocupe nimic altceva decat sa lucram in via Domnului si pe langa talanti pe care ne-a daruit el noi sa ii inapoiem mai mult caci merita tot sacrificiul si foarte important sa Il iubim asa cum El ne-a iubit.

21
LUMY

ESTE FOARTE USOR SA STAM IN CAR CAND ALTII TRAG SI MAI DAM SI CU “BICIUL”. BISERICA O FORMAM NOI TOTI NU NUMAI PASTORUL, ASA CA TREBUIE SA NE SPRIJINIM UNII PE ALTII IN RUGACIUNE SI SA MAI IMPINGEM SI LA CAR CA SA POATA INAINTA, SA NU ASTEPTAM NUMAI PASTORUL SI COMITETUL CA SA FACA CEVA CA FIECARE AVEM SLABICIUNILE NOASTRE, DAR PRIN UNITATE DUMNEZEU LUCREAZA.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. AMIN!

22
Silviu

Petru Lascau are o predica interesanta:”Unde este Isus in tot efortul crestin?”De multe ori suntem asa de preocupati de “lucrarea Lui” incat nu mai avem timp de El.Uneori credem ca tot ceea ce facem in biserica este pt slava Lui,dar El nu este implicat in ceea ce facem noi.Cred ca mai important decat a face orice activitate intr-o biserica este sa fim intr-o relatie foarte buna cu Domnul,altfel pe Domnul nu-l intereseaza ceea ce facem noi.

23
johni

DOAMNE AI MILA DE POPORUL TAU!!!

CACI SUNTEM PACATOSI TU IARTANE,STIM CA NU MERITAM.

IARTANE!!

24
danut suditu

foarte mult adevar are aceasta sceneta dar noi sa ne rugam domnului sa ne de-a putere intelepciune si priceperepentru a umbla pe calea sfanta pana la sfarsit amin domnul sa ne binecuvanteze

25
CALIN

As dori prin ceea ce scriu sa trezesc dorinta tuturor sa ne rugam mai mult pentru cei care se ostenesc printre noi,sa nu uitam ca si ei sant oameni supusi acelorasi slabiciuni ca noi.Eu cred ca nu a da cu piatra este solutia, ce RUGACIUNEA. Aruncatul cu piatra este permis doar celor DESAVARSITI.

26
sanda

MI/a placut foarte mult ceea ce am cititsi cu durere in suflet ,zic este adevarat.
din experienta mea de 13 ani ,nu am avut onoarea de a avea pastorii mei ,alaturi de mine cind aveam probleme … erau foarte ocupati sau eram o persoana care nu prezentam interes .
Daca am fi mai grijulii cu noi insine ,sau cu cei din jurul nistru,lasindu/L sa ne calauzeasca si sa ne modeleze viata , poate legatura frateasca ar arata altfel.
Multumesc pentru spatiul acordat ,unde pot sa spun ceea ce simt .
cu o dragoste sfinta .
sanda

27
mioară

îmi rog păstorul, să aibă încredere că îl urmez cu toată dragostea.

28
Titi Florian

Un adevar foarte mare..Daca D-zeu nu-si face prezenta în adunarea noastra degeaba ne facem programele frumoase sa le placa oamenilor…E ca şi cum un super star vine si canta doar sa distreze omenirea si sa fie el cel apreciat…Asa se întampla si în unele biserici se lauda pe sine însusi nici decum pe D-zeu

29
Valea

E ceva minunat!

30
Maria

Ai nevoie de tupeu sa perzinti o asemenea sceneta in biserica. Asta atrage judecata asupra pastorului si… cine te-a pus pe tine judecator? Biblia ne invata sa ne rugam si sa ii sustinem pe cei din conducerea bisericii, caci Domnul le-a dat darul acesta, si daca El considera ca nu sunt demni, ii va inlocui. Daca e un pastor adevarat, umplut de Duhul Sfant, va recunoaste vocea Domnului.

31
gex

nu-ti trebuie nici un tupeu k sa prezinti realitatea…avem nevoie doar d curaj…in multe biserici oamenii sunt asa d ocupati sa-l slaveasca k uita sa-l mai si iubeasca…

32
nelu/ austria

ne trebuie trezire sirituala atit in RO.cit si in bisericile romane din strainatate unde se vesteste cuvintul D-LUI ISUS.domnul sa aiba mila de noi.va multumesc pentru acest comentariu.

33
Eugen

fa ca mine: asta seara si maine dimineata … si toate zilele vietii mele. decid sa gasesc un moment in care sa-i spun: “Vorbeste Doamne, caci robul tau asculta!”

Amin?

34
felicia

oameni buni pocaitiva vine sfirsitul timpul astepta ca lume sa nu mai traiasca in pacat

35
DANIELA

o sceneta care surprinde asa de fidel starea de azi a bisericilor din care facem parte si cei mai vinovati de lucrul acesta suntem noi care desi vedem ca se intimpla nu prea facem nimic sa schimbam ceva nici macar nu ne mai rugam ca Dumnezeu sa atinga sufletele noastre si sa ne ridice din starea in care ne aflam o stare de apatie si de necredinta ce bine ar fi ca Dumnezeu sa gaseasca credinta la venirea sa pe pamint Dumnezeu sa ne ajute sa-i multumim caci nu pentru meritele noastre ne duce in cer ci doar pentru ca ne-a ales si ne-a iubit El mai intii

36
yonela p

asa este uneori uitam ca Dumnezeu vorbreste si prin alti oameni pe care el ii foloseste in lucrarea LUI.sa nu uitam sa ne facem timp si pt ceilalti prin care poate vb DUMNEZEU in fiecare zi.

37
yonela p

aceasta sceneta este una foarte reala in zilele de astazi.

38
luci

daca toti ne-am pune in slujba lui D-zeu nu mai avem timp sa ne plictisim;atunci cand iubesti nu mai ai timp sa urasti, atunci cand faci bine nu mai ai timp pt a face rau,si lista continua…deci,asculta glasul lui D-zeu si timpul tau cu siguranta il vei dedica pt lucrarea Lui.

39
croitoru alina

Buna, nu sunt eu chiar o buna crestina dar i-mi plac lucrurile care duc spre vocea lui dumnezeu tot timpu mi-a placut sa merg la biserica inca de cand eram copila mergeam dumineca de dumineca si la fiecare sarbatoare.Cea ce am citit mai inainte mi se pare ca in zilele noastre e foarte real pt ca multi au uitat (mai ales tineretu)de rugaciunile si de casa domnului,nu este frumos da o mare parte din vina o avem noi parintii ca nu le lai spunem prea multe copiilor despre biblie.Acum de cand exista de toate pe aceasta lume nu mai vedem decat averi si de ce ala are si eu nu ,nu e bine deloc acest lucru.TOTI SUNTEM COPII LUI DUMNEZEU DAUNII VAD ACEST LUCRU ALTI NU. VA MULTUMESC CA VAM GASIT

40
Fireli

Cu tot respectul, dar mie acest subiect mi se pare jenant.
E un joc de subminare a autoritatilor in biserica, in loc sa facem ceva ce motiveaza… ajuta. Creea situati ridicole in care “pastorii” sunt oameni de doi bani.
Nu e corect!
Sunt tanar, dar am un respect deosebit pentru majoritatea pastorilor pe care ii cunosc.
Si pe cei pe care nu ii apreciez, are Domnul retete pentru ei.
David spunea> Sa ma fereasca Dumnezeu sa ma ating de unsul Lui.

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro