GHID DE CITIRE A BIBLIEI 2018GHIDUL  DE CITIRE A BIBLIEI, pentru anul  2018, conține profeții biblice care urmează să se împlinească în zilele din urmă.

Deoarece în vremea în care trăim semnele care arată că trăim în zilele din urmă sunt tot mai evidente, pentru anul 2018, am realizat un Ghid de citire a Bibliei, ce cuprinde profeții din Vechiul și Noul Testament, care au fost împlinite începând cu momentul reânființării statului Israel, sau urmează a fi împlinite în zilele din urmă.În acest ghid,pentru fiecare zi a anului 2018, este menționat cel puțin un text ce cuprinde o profeție biblică referitoare la evenimentele din zilele din urmă, definirea acestei profeții, precum şi texte adiacente care prevestesc același eveniment.

Aceste profeții au fost împărțite în 7 secțiuni, precum: 1. Profeții despre semnele din vremea sfârșitului, 2. Profeții despre Israel și Ierusalim, 3. Profeții despre națiunile lumii și guvernul mondial, 4. Profeții despre Anticrist și colaboratorii lui, 5. Profeții despre Domnul Isus și biserică 6.Profeții despre ziua mâniei și a judecății lui Dumnezeu, 7.Profeții despre mileniu, noua creație și veșnicie.

Downloadaţi acest ghid, accesând link-ul: https://www.misiune.ro/ghid-2018.docx ( fisier in curs de actualizare ) şi printați  paginile cu textele menționate. Apoi, citiți pasajele prezentate pentru fiecare zi, scriind toate adevărurile pe care le-aţi observat şi implicațiile profeției prezentate, căutând să găsiți răspuns la întrebările pe care le veți avea şi la situațiile pe care nu le înțelegeți. Daca aveți comentarii, sugestii sau întrebări, va rog să le adresați, folosind rubrica comentarii, sau adresa de e-mail: office@misiune.ro

Citind și studiind textele zilnice din acest ghid, veți descoperi acuratețea Sfintelor Scripturii, mareția planului lui Dumnezeu, precum și evenimentele care urmează să se întâmple în curând.

În nădejdea ca acest Ghid de citire a Bibliei, vă va fi benefic pentru lectura zilnică a Sfintelor Scripturi, mă rog lui Dumnezeu ca în anul 2018, să vă ajute să înțelegeți vremurile în care trăim și să fiți pregătiți pentru a-L întâlni pe Domnul.

DOWNLOAD GHID 2018 FORMAT WORD

fisier in curs de actualizare

Pastor Dan Boingeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.