05 Decembrie

0
37

“Caci daca este cineva în Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus:iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corinteni 5:17

Înainte de a ma întâlni cu Hristos, eram mânioasa tot timpul, a scris înjurnalul sau Kathleen Barrett. Nu-mi placea nimic din ceea ce mi se întampla.  Când era soare, eram manioasa pentru ca asteptam sa ploua. Când mergeam lamagazin si vanzatoarea îmi vorbea frumos, eram manioasa deoarece oconsideram a fi interesata doar de a-si atrage clienti. Cand îmi vorbearepezit, eram manioasa deoarece consideram ca nu stie sa se poarte cuclientii.

Dupa ce L-am întâlnit însa pe Hristos, toate lucrurile mi s-au parutschimbate. Vanzatoarea de la magazin îmi era foarte placuta indiferent deceea ce-mi spunea, soarele stralucea mai puternic, pasarile ciripeau maifrumos, iar florile erau mai viu colorate.

Multa vreme am crezut ca lumea din jurul meu s-a schimbat, spunea ea adesea,  pana cand într-o zi mi-am dat seama ca de fapt schimbarea era în inima mea.

Eu eram deosebita. Inima mea coplesita de dragostea lui Dumnezeu, seînmuiase, iar eu priveam acum lumea cu alti ochi.

Soarele nu stralucea mai tare decât înainte, dar acum eram mai atenta lastralucirea lui. Pasarile ciripeau la fel si atunci cand eu eram furioasa,  numai ca eu nu aveam timp sa le ascult. Vanzatoarea de la magazin a ramasaceeasi persoana, numai ca acum o vedem a fi deosebita pentru ca o priveamcu alti ochi.

În acea zi toate lucrurile mi-au devenit noi, nu pentru ca ele au fostschimbate, ci pentru ca Hristos mi-a schimbat inima si eu n-am mai fost lafel.

Vrei sa-L lasi pe Hristos sa faca aceeasi schimbare si în inima ta?

Rugaciune: Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa fiu o faptura noua, pentru ca sa potprivi toate lucrurile din perspectiva vesniciei. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.