14 Martie-COPILUL PROMISIUNII TALE (3)
( Wednesday, 14 March, 2018 )

„Caut printre ei un om care … să stea în mijlocul spărturii” (Ezechiel 22:30)

Uneori, copilul promisiunii tale poate intra într-o încurcătură la școală, se poate întovărăși cu persoane nepotrivite și poate experimenta droguri, alcool, bande, relații intime, etc. Este posibil să se răzvrătească împotriva tuturor lucrurilor pe care le-a învățat de la tine. Asta, însă, nu înseamnă că într-o bună zi nu va răspunde la chemarea lui Dumnezeu și că nu va face voia Lui.

Înainte ca Saul din Tars să devină Pavel apostolul, Dumnezeu a trebuit să-l arunce la pământ, să-l umilească în fața tovarășilor de drum și să-l orbească o vreme. Îți aduci aminte ce i-a spus Isus lui Saul din Tars pe drumul spre Damasc în acea zi? „Ți-ar fi greu să arunci înapoi cu piciorul într-un țepuș” (Faptele Apostolilor 9:5).

Uneori copilul promisiunii tale se va întoarce pe o cale ușoară, alteori va veni țipând și strigând; dar acest lucru nu se va întâmpla peste noapte! Dumnezeu l-a dus pe Pavel în pustie, timp de trei ani, pentru a-l detoxifia de gândirea greșită și pentru a-l reprograma să creadă adevărul Cuvântului Său iar lucrul acesta a fost necesar pentru a-l echipa pentru chemarea sa.

Așadar, când copilul promisiunii tale pare să se piardă în pustie, orb față de destinul său sau este chiar căzut la pământ, nu dispera; Dumnezeu nu S-a oprit. Ce ar trebui tu să faci? Dumnezeu a spus: „Caut printre ei un om care să înalțe un zid, și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru țară (Ezechiel 22:30).

Înalță un zid protector al rugăciunii în jurul copilului tău. „Stai in mijlocul spărturii” și rostește Cuvântul lui Dumnezeu peste el. Domnul Isus a promis că atunci când ne vom ruga cu autoritate aici pe pământ, El va mișca cerul pentru noi (vezi Matei 18:19).


Alte articole asemanatoare:

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro