05 Noiembrie
( Wednesday, 5 November, 2008 )

„De aceea, noi nu cadem de oboseala. Ci chiar daca omul nostru de afara se trece, totusi omul din launtru se înnoieste în fiecare zi.” 2 Cor.4:16

Apostolul Pavel ne face cunoscut ca mostenim o natura veche, care este identitatea spirituala a fiecarei persoane înainte de a-L cunoaste pe Hristos. Atunci însa cand credem în Hristos, prin înnoirea lucrata de Duhul Sfant , capatam o alta identitate spirituala. Pentru toti cei ce sunt în Hristos, lucrurile vechi s-au dus, pentru ca au devenit o noua creatie.

Cand Oliver Lodge a încercat sa scrie un nou catehism, s-a confruntat chiar de la început cu doua întrebari majore : „ cine suntem cu adevarat; si  cea însemnat de fapt caderea omului ?

Încercand sa defineasca identitatea omului asa cum a fost creat de Dumnezeu si sa prezinte starea în care acesta a ajuns dupa caderea în pacat, Lodge a ajuns la urmatoarea concluzie : „ niciunul dintre noi  nu mai suntem ceea ce am fost, dar putem fi mai mult decat am fost la început, pentru ca prin credinta în moartea si învierea lui Hristos, suntem nascuti din Dumnezeu, ajungand oameni noi cu o identitate divina.

Te-ai întrebat vreodata, cine esti, si dincolo de acest cort de lut? Si care îti este adevarata identitate?

Daca vrei sa fii ceea ce Dumnezeu asteapta, nu pierde sansa ce o ai prin Hristos, pentru ca prin credinta sa dobandesti o noua natura.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi deschid inima pentru Hristos, pentru ca prin lucrarea Duhului Sfânt sa pot ajunge si eu asemenea Tie. Amin.Alte articole asemanatoare:

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro