Misiune.ro » Resurse Crestine » Ilustratii Biblice » copii »
Copiii fac lucruri trasnite
( Tuesday, 17 January, 2006 )

Norm Larson, a redat conversatia pe care a avut-o întrun desen animat , un copil numit Calvin, cu un prieten de joaca de-al sau , numit Hobbes . Calvin i-a spus acestuia : „Ajuta-ma sa împing masina afara din garaj, pentru ca nu pot s-o misc singur „! Hobes i-a raspuns :”Mai înainte de-a face ceva, ar trebui s-o întrebi pe mama ta, daca te lasa sa faci acest lucru „! Auzindu-i raspunsul Calvin a continuat : „ Daca o voi întreba pe mama, aceasta ar spune cu siguranta Nu ; iar noi nu vom mai avea un loc pentru joaca” !

„Daca n-o întrebi pe mama ta, cînd va afla vom avea probleme ; i-a raspuns Hobbes!” De fiecare data cînd ai spus asta, chiar am avut probleme ; l-a contrat Calvin , potolindul pe prietenul sau cu asigurarea : „ mamei nu-i pasa de ceea ce facem , atîta vreme cît nu stie despre cele petrecute „!

Stiti ce s-a întîmplat dupa aceea ? Dupa numai cîteva minute telefonul de la locul de munca unde lucra mama lui Calvin a sunat , iar conversatia a continuat cam asa : „Mama tu esti la telefon ? „ Aseaza-te; penru ca nu sa ti se întîmple ceva rau, am sa-ti spun ceea ce ni sa-a întîmplat „! Tu esti Calvin ? Dradul mamei ce-ai patit ? a întrebat nedumerita mama !

Mama ; ma jucam cu Hobbes si deodata am avut un accident !” Accident „ ? Esti bine fiul meu ; spune-mi repede ce ai patit ? Dar n-o sa ne bati si nici nu ne vei face nimica rau ? a cautat sa se asigure înca odata Calvin ! Nu-ti voi face nimic rau ; l-a linistit mama . Spune-mi repede ce-ai patit ?

Mama ; am împins masina afara din garaj împreuna cu Hobbes, si aceasta nu s-a mai oprit în parcarea din fata casei , ci a ajuns pîna în strada. Si ce s-a întîmplat ceva cu masina ? a întrebat curioasa mama . A venit un tir care n-a mai putut opri si s-a facut bucati , a raspuns Calvin ! Dupa cîteva clipe de tacere, mama i-a spus fiului : „Asteapta ca vin imediat acasa „!

Cînd era pregatit sa încheie conversatia, Calvin în ultimile cuvinte i-a cerut mamei : „Mama; înainte de-a ajunge acasa, as dori sa-mi mai spui odata : „ Calvin te iubesc „!

Aceasta declaratie „Te iubesc „ capata o valoare si-o semnificatie mult mai mare atunci cînd am facut ceva rau ; nu-i asa ? Cu toate ca nu meritam si am facut lucruri mult mai rele decît Calvin, aceasta-i si declaratia dragostei lui Dumnezeu pentru noi : Fiul Meu si fica Mea ; „Te iubesc „!


Alte articole asemanatoare:

9 comentarii: “Copiii fac lucruri trasnite”

1
AMY

este un exemplu minunat pentru parinti deoarece daca un copil stie sa intrebe daca este iubit inseamna ca i s-a spus ca este iubit ceea ce unii parinti in graba de azi uita . nu le mai spun copiilor te iubesc si ii rasplatesc numai cu bani pentru lucrurile bune si ii pedepsesc neoferindu-le ceea ce isi doresc pentru greseli fara sa le explice de ce asa .

2
simo

este bine sa spunem te iubesc copiilor nostri indiferent de situatie, dar in situatile de criza este vital.
este o ilustratie excelenta pentru ora de surori.

3
Marinela M

Un copil este o binecuvantare spunandu-i ca il iubesti in orice situatie il iubesti direct pe Cel ce ti-a dat binecuvantarea.

4
Maria

Copiii, sunt o binecuvantare de la bunul;DUMNEZEU;;Ei daca mai fac uneori cate o ;;prostioara; trebuie sa-i intelegem, sa-i iertam si indiferent cate prostioare vor face; trebuie sa le aratam cat de mult ii iubim si -i iertam!Sa-i dojenim cu blandete cand au idei geniale de-a face cate o pozna precum au facut si cei 2 copii!

5
Samy

Am ajuns intr-o vreme cand am uitat ca una din dovezile dragostei este si nuiaua si culegem cu prisosinta roadele.Pt educatia copilului nu ajung numai cuvinte si ingaduinta .Evrei12.6

6
ESTY

am luat o lectie. aproape de fiecare data i-am pedepsit dar mai mult cind au incercat sa minta.

7
mihaela

am si eu o fetita de 4 ani si e tare nazdravana…
dak folosesc,,nuiaua,,face mai multe prostii,la ea merge doar vorba buna si sa stau mult de vorba cu ea dar uneori simt ca mi pierd rabdarea

8
Lidia Brezovean

Noi vå ascultåm din Norvegia cu mare drag…Domnul så vå binecuvinteze!!

9
Eduard

la fiecare greseala el ne spune (te iubesc) dar ce este obligatoriu este sa ne doare atunci cang gresim David spune (Ma doare pacatul meu)

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro