Trupa Identic
( Friday, 14 July, 2006 )
Trupa Identic - Tara mea
Trupa Identic - Fii Acolo

muzica_crestina_trupa_identic.jpgDoresti să achizitionezi un cd cu Trupa Identic? Comanda CD. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al formatiei Trupa Identic: Muzica Crestina - Trupa Identic


Alte articole asemanatoare:

9 comentarii: “Trupa Identic”

1
ovidiu nichitean

Nici una din cantari, daca se pot numi asa, nu au avut puterea de cercetare! Ma intreb: daca David ar fi cantat aceste cantaru luim Saul, ar mai fi fost posibil ca duhul rau sa fuga de la el? Nu e de ras, unde suntem? Mai mergem noi pe urmele Domnului Isus?…..

2
lumy

in sfarsit vad cum muzica noastra romaneasca prinde contur si din muzica lenta care adoarme sau cea tip manele in sfarsit trupa identic a reusit o combinatie sa satisfaca si pe cei mai putin conservatori care pun accent pe lauda din toata inima nu pe

3
ina

Imi plac amandoua cantarile. Sper sa mai scoateti si alte albume la fel de reusite ca acesta.

4
anca

cred k in ziua de azi si noi”ne-am modernizat”si din cantarile pline de duh care erau odata…am reusit sa facem niste cantari asemanatoare cu cele”ale lumii”d c acuma cand auzi o cantare iti vine sa dansezi la ce ritmuri are …si nu sa plangi asa cum ar fi normal simtind o cercetare…si totusi DUMNEZEU sa ne dea intelepciune…

5
anne

dupa parerea mea trupa Identic a reusit sa produca o muzica de calitate si cu un mesaj profund.Ii felicit pe cei din trupa si sper sa mai avem parte de astfel de albume reusite!

6
esty

imi plac foarte mult cantarile voasre
dumnezeu sa fie incontinoare cu voi si sa faceti ceea la ce el va chemat

7
TeoTripo

Cercetarea Duhului Sfânt nu înseamnă numai lacrimi cişi bucurie!!!! Din păcate nu am avut o perioadă bună cântări da laudă pline de bucuria Duhului Sfânt. Acum avem!!! Hallelujah!!!

8
Luci Tole

Sa nu uitam ca inchinarea prin cantare e pretioasa,dar cu smerenie,pastrand credinta si lasand asemanarea cu lumea pe care riscam sa o avem(daca nu chiar o avem).O Isuse!!!!!!!!!!!

9
beny

in primu rand nici macar nu se intelege ce zice ala….si intr al doilea asta nu e muzica crestina, probabil ati gresit site u, asta nu se incadreaza in muzica crestina.Domnu sa ne ierte!

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro