Fereastra 10/40

6
96

Fereastra 10/40 ““ zona geografică, cuprinsă între paralelele 10-40 latitudine nordică de pe harta lumii, definită de către misionari ca fiind zona cea mai neevanghelizată de pe glob. În această fereastră intră mai multe zone geografice: Africa de nord, Orientul apropiat, India, Asia centrală și China.

6 COMENTARII

  1. Buna dimineata SOARE,buna si la voi fratii mei de suferinta in DOMNUL ISUS.Cred ca inteleg ceva in legatura cu misiunea aceasta.Eu am primit deja niste documente pe care trebuie sa le complectez ca sa pot merge in misiune in MALI,numai ca trebuie sa platesc o taxa de £1000.toata afacerea.Eu ma gasesc in LONDON la o biserica PENTICOSTALA unde am si primit botezul si o inima noua,plina cu stralucirea soarelui,slava DOMNULUI,nu e romaneasca nu va speriati.SE numeste KENSINGTON TEMPLE,e frumoasa cladirea oamenii sunt foarte dornici si vin cu daruri in fiecare zii,vb. de zeciuielile care aduc,mai exact £.Prablema este ca eu nu am aceasta suma de bani si m-as bucura sa ma pute-ti informa daca ve-ti avea timp saptamana viitoare incepand de duminica sa va rugati pentru mine poate DUMNEZEU va gasi o solutie si pentru mine sa particip la FEREASTRA aceasta.Stiu ca sunteti foarte credinciosi,am auzit de lucrarile voastre,de aceea tin sa va rugati pt. mine. EVREI 7:7,8Dar fara indoiala,cel mai mic este binecuvantat de cel mai mare. Si aici cei care iau zeciuiala sunt niste muritori,pe cand acolo o ia unul despre care se marturiseste ca este viu. IOAN 13:14 De aceea,daca EU,DOMNUL si INVATATORUL vostru,v-am spalat picioarele,si voi sunteti datori sa va spalati picioarele unii altora. ROMANI 12:10 Iubiti-va unul pe altul cu o dragoste frateasca;in onoare fiecare sa dea inaintate altuia; amin

  2. as apreci daca mi-ati putea trimite shi mie cateva date, persoane de contact in leg cu acest subiect, orice mi-ar fi de mare folos in legatura cu aceasta fereastra 10/40 dar in special in legatura cu africa… multumesc mult!

  3. As fi interesata sa aflu mai multe despre “fereastra10/40″…daca puteti sa-mi trmiteti ceva mai multe informatii…
    -cum se desfasoara activitatea de misionariat deja existenta in aceste zone
    -pote ceva adrese de contact a unor misiuni ce au lucratori in acele zone etc.
    Multmumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.